Ζεράρ Πικέ: Βρέθηκε ο αντικαταστάτης του μία μέρα μετά την ανακοίνωση της αποχώρησής του

Τον αντικαταστάτη του Ζεράρ Πικέ στο πρόσωπο του 31χρονου κεντρικού αμυντικού της Αθλέτικ Μπιλμπάο, Ινίγο Μαρτίνεθ φέρεται να έχει βρει η Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με το GOAL.

Barcelona's Gerard Pique applauds to supporters at the end of the Champions League group C soccer match between Inter Milan and Barcelona at the San Siro stadium in Milan, Italy, Tuesday, Oct. 4, 2022. (AP Photo/Antonio Calanni)
Ο Ζεράρ Πικέ μετά το τέλος της αναμέτρησης της Μπαρτσελόνα με την Ίντερ AP

Το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας ανακοίνωσε στα 35 του χρόνια ο αρχηγός της Μπαρτσελόνα, Ζεράρ Πικέ και οι ιθύνοντες της Μπάρτσα δεν άργησαν να καταλήξουν στον αντικαταστάτη του, σύμφωνα με δημοσιεύματα του Diario Sport που αναπαράγει και το GOAL.

Ο λόγος για τον 31χρονο στόπερ της Αθλέτικ Μπιλμπάο, Ινίγο Μαρτίνεθ ο οποίος διανύει τη τελευταία χρονιά του συμβολαίου του με τους Βάσκους, με τους ιθύνοντες των μπλαουγκράνα να σκοπεύουν να τον υπογράψουν ως ελεύθερο το επόμενο καλοκαίρι, αναφέρει το δημοσίευμα.

Ο Ζεράρ Πικέ πέραν του ποδοσφαίρου είναι ένας πολύ πετυχημένος επιχειρηματίας με τις εταιρείες του να πηγαίνουν εξαιρετικά. Επίσης, όλοι θεωρούν δεδομένο πως αργά ή γρήγορα θα τρέξει και την προσπάθειά του να γίνει πρόεδρος της Μπαρτσελόνα.

Διαβάστε Περισσότερα

Κβίτσα Κβαρατσχέλια: Έκλεψαν το ταπεινό αυτοκίνητο του Γεωργιανού στην Νάπολι

Ατλέτικο Μαδρίτης: Η μαύρη λίστα του Σιμεόνε, μεταγραφές 260.000.000 ευρώ στο σφυρί

Κόουτς της Σίτι είχε στο πιάτο Ρονάλντο (φαινόμενο) - Τιάγκο Σίλβα και δεν τους πήρε γιατί είχε Ζο και Ελάνο

News 24/7

24MEDIA NETWORK