Πάμε για αδιανόητο beef στην Ligue 1, οι Σαουδάραβες απειλούν την Παρί με την Μονακό

Οι Καταριανοί αγόρασαν την Παρί και ρίχνουν τόνους χρημάτων για την εδώ και πολλά χρόνια στο κλαμπ. Εάν μπουν και οι Σαουδάραβες στην Μονακό σκεφτείτε τι έχει να γίνει...

Saudi Arabian Crown Prince Mohammed bin Salman Al Saud attends Partnership for Global Infrastructure and Investment event on the day of the G20 summit in New Delhi, India, Sept. 9, 2023. (AP Photo/Evelyn Hockstein, Pool)
Ο Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν AP PHOTO/EVELYN HOCKSTEIN

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Μονακό, Ζερόμ Ροτέν προχώρησε σε μία αποκάλυψη "βόμβα" μιλώντας στο RMC. Συγκεκριμένα, ο πρώην ποδοσφαιριστής είπε ούτε λίγο ούτε πολύ ότι τρέχει διαπραγμάτευση για την πώληση του 65% της Μονακό στους Σαουδάραβες.

Μάλιστα, από εκεί και πέρα, τα Μέσα που ασχολήθηκαν με το θέμα ανέφεραν ότι τις συζητήσεις με τη βασιλική οικογένεια του Πριγκιπάτου χειρίζεται ο ίδιος ο Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν, αφού το ασιατικό βασίλειο και τα μέλη της βασιλικής οικογένειας έχουν ήδη περιουσιακά στοιχεία στο Μονακό και άμεση επαφή με τον Πρίγκιπα Αλβέρτο.

Η βασιλική οικογένεια του Μονακό έχει εμπλοκή με την ποδοσφαιρική ομάδα καθώς της ανήκει το 35%. Το άλλο 65% είναι ρωσικών συμφερόντων κι έχει βγει προς πώληση εδώ και αρκετούς μήνες. Θυμίζουμε πως οι Σαουδάραβες είχαν ενδιαφερθεί και για την Μαρσέιγ στο παρελθόν, αλλά το συγκεκριμένο deal δεν προχώρησε ποτέ.

Παράλληλα, υπογραμμίζεται πως το ταμείου αθλητισμού της Σαουδικής Αραβίας έχει ήδη αγοράσει την Νιούκαστλ και επενδύει. Όσον αφορά στη διαφαινόμενη αλλαγή σκηνικού στην Μονακό ο Ροτέν σημείωσε ότι οι υποψήφιοι νέοι ιδιοκτήτες ίσως να πάρουν και παραπάνω από το 65% των μετοχών με διάθεση να ρίξουν πολλά χρήματα.

Καταλαβαίνετε, λοιπόν, πως εάν η Σαουδική Αραβία μπει στη Μονακό, τότε το Κατάρ για πρώτη φορά από τότε που ανέλαβε τα ηνία της Παρί Σεν Ζερμέν θα βρεθεί για πρώτη φορά σε δύσκολη θέση και ο λόγος είναι ξεκάθαρος: Τα χρήματα είναι ατελειώτα και στις δύο πλευρές...

Γιουνάιτεντ: Ο Σερ Τζιμ Ράτκλιφ έδωσε το ΟΚ για να ενεργοποιηθεί μεταγραφική βόμβα

Μίλαν: Ο Ζλάταν κάνει την πρώτη του μεταγραφή στους Ροσονέρι

News 24/7

24MEDIA NETWORK