Πανιώνιος - Βέροια 0-1

Με γκολ του Ναζλίδη στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων στη Νέα Σμύρνη, η ανύπαρκτη έως τότε στο επιθετικό κομμάτι Βέροια επικράτησε του Πανιωνίου με 1-0 και παραμένει αήττητη εκτός έδρας.

Πανιώνιος - Βέροια 0-1
INTIME SPORTS

Η εικόνα του αγώνα

Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν νωθρά την αναμέτρηση, προσέχοντας πολύ το παιχνίδι τους, με αποτέλεσμα το πρώτο μισάωρο να κυλήσει χωρίς ρυθμό και χωρίς φάσεις.

Ο Πανιώνιος προσπάθησε να απειλήσει δύο φορές στο πρώτο μέρος με τον Μπακασέτα, αρχικά στο 14' με μια σέντρα σουτ και στη συνέχεια στο 37' με ένα ακόμη σουτ που δεν ανησύχησε τον Λόπεθ. Η καλύτερη στιγμή για τους γηπεδούχους ήρθε στις καθυστερήσεις του πρώτου 45λέπτου, όταν ο Καραμάνος με ωραία ατομική ενέργεια βρέθηκε στον άξονα της περιοχής και έκανε το σουτ, το οποίο πέρασε άουτ.

Η εικόνα δεν άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Πανιώνιο να έχει μεν τον πρώτο λόγο, να μην μπορεί όμως να βρει δίχτυα και τη Βέροια να είναι ανύπαρκτη στην επίθεση, προσέχοντας πολύ την άμυνα. Στο 65' ο Μπουμάλ μπήκε στην περιοχή με ωραία κίνηση από τα αριστερά και έκανε το σουτ, όμως ο Λόπεθ ήταν και πάλι εκεί, κρατώντας το μηδέν.

Ενώ όλα έδειχναν πως το ματς θα λήξει χωρίς σκορ, στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν κόρνερ από τα αριστερά, η μπάλα έφτασε στον Ναζλίδη και αυτός με τακουνάκι την έστειλε στα δίχτυα, ανοίγοντας το σκορ στη Νέα Σμύρνη.

MVP

Ο Θωμάς Ναζλίδης. Η Βέροια μπορεί να μην έκανε ούτε μία ευκαιρία στα καρέ του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη, ωστόσο το γκολ του Ναζλίδη στις καθυστερήσεις χάρισε στους φιλοξενούμενους τη νίκη και αναπόφευκτα αυτός είναι ο MVP της αναμέτρησης.

Αδύναμος κρίκος

Ο αργός ρυθμός και τα λάθη. Ειδικά στο τελευταίο 20λεπτο του αγώνα, το ένα λάθος διαδεχόταν το άλλο. Το ίδιο συνέβη και στη φάση του γκολ της Βέροιας στις καθυστερήσεις, όπου τα λάθη της άμυνας του Πανιωνίου, έδωσαν την ευκαιρία στην ομάδα του Γεωργιάδη να "κλέψει" τη νίκη στο φινάλε.

Σχόλιο

Με έναν ανέλπιστο τρόπο η Βέροια πήρε το "διπλό" στη Νέα Σμύρνη και παραμένει αήττητη εκτός έδρας. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και οι 10 τελικές έναντι 3 της Βέροιας τα λένε όλα. Αυτό που θα πρέπει να προβληματίσει τους φιλοξενούμενους παρά τη νίκη είναι η επίθεση.

Πανιώνιος: Παπαδόπουλος, Βλάχος, Οικονόμου, Χατζηισαΐας, Τασουλής, Σιώπης, Κόρμπος, Μπουμάλ, Μπακασέτας (79' Χαλκιαδάκης), Καραμάνος (67' Βιγιάλμπα), Ανσαριφάρντ.

Βέροια: Λόπεθ, Αραγονές, Γιαννούλης, Πούγγουρας, Εντζενγκέλε, Βεργώνης (45' Μαραγκός), Ιμπραϊμ, Νέτο (87' Μαγιέφσκι), Αμπντούν (59' Γιουσούφ), Κολά, Ναζλίδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Η βαθμολογία και τα στατιστικά της Super League

To live της αναμέτρησης

17:07
Καλησπέρα σας. Μαζί θα παρακολουθήσουμε την αναμέτρηση στη Νέα Σμύρνη ανάμεσα στον Πανιώνιο και την Βέροια στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής. 
17:10
Ας δούμε τις συνθέσεις των δυο ομάδων: 

Πανιώνιος: Παπαδόπουλος, Οικονόμου, Χατζηισαίας, Βλάχος, Τασουλής, Σιώπης, Κόρμπος, Μπακασέτας. Μπουμάλ, Καραμάνος, Ανσαριφάρντ. 

Βέροια: Λόπες, Αραγονές, Γιαννούλη, Πούγγουρα, Έτζενγκέλε, Ιμπραίμ. Βερώνης, Νέτο, Αμπντούν, Ναζλίδης, Κόλα. 
17:13
Ο Ουζουνίδης έχει παρατάξει ένα άκρως επιθετικό σχήμα χρησιμοποιώντας στην ίδια ενδεκάδα τους Μπακασέτα, Καραμάνο, Μπουμάλ, Ανσαριφάρντ. 
17:14
Οι φιλοξενούμενοι που προέρχονται από αρνητικά αποτελέσματα καίγονται για τους βαθμούς. 
17:16
Το ματς ξεκίνησε με τον Πανιώνιο στην σέντρα. 
17:20
Χωρίς ούτε ένα σουτ σε αυτά τα πρώτα τρία λεπτά. 
17:23
7' Ο Μπακασέτας θα πέσει στα όρια της περιοχές θα ζητήσει πέναλτι αλλά ο διαιτητής της αναμέτρησης θα δώσει συνέχεια στο παιχνίδι. 
17:26
Πρώτο σουτ στο παιχνίδι απελπιστικά άστοχο στο 10' της αναμέτρησης από τον Ναζλίδη. 
17:31
14' Σέντρα σουτ του Μπακασέτα από τα αριστερά η μπάλα θα πάρει περίεργη τροχιά με τον Λόπεθ να διώχνει σε κόρνερ. 
17:31
15' Ο Μπακασέτας ανέλαβε την εκτέλεση του με τον Οικονόμου να παίρνει την κεφαλιά και τον Λόπεθ να αποκρούει και μετά να παίρνει και το φάουλ. 
17:36
19' Κίτρινη κάρτα στον Ετζενγκέλε για μαρκάρισμα στον Ανσαριφάρντ. Αυστηρή η κίτρινη καθώς το ριπλέι δείχνει ότι μπορεί να μην έχει γίνει καν φάουλ από τον αμυντικό της Βέροιας. 
17:39
23' Κακό παιχνίδι μέχρι στιγμής στη Νέα Σμύρνη, χωρίς ρυθμό, χωρίς φάσεις. 
17:51
34' Ο Πανιώνιος με τον Ανσαριφάρτ προσπάθησε να απειλήσει αλλά ο επιθετικός του Πανιωνίου βγήκε πολύ πλάγια και έχασε χρόνο και δεν μπόρεσε να γυρίσει την μπάλα προς την περιοχή με τον Λόπεθ να είναι εκτός θέσης. 
17:59
43' Ο Βεργώνης χτύπησε και δεν μπορεί να συνεχίσει στο ματς και αμέσως οι συμπαίκτες του ζητάνε να γίνει αλλαγή ο αρχηγός της Βέροιας. 
18:00
Αποχωρεί μάλιστα με το φορείο με τους φίλους του Πανιωνίου να χειροκροτούν τον άτυχο άσο της Βέροιας. 
18:01
Μάλιστα πάνω από τον άτυχο ποδοσφαιριστή έχει πάει και ο γιατρός του Πανιωνίου Χρήστος Δάρας προκειμένου να δει και αυτός τι έχει συμβεί με τον Βεργώνη. 
18:02
45΄ Ο Στέλιος Μαραγκός θα πάρει την θέση του Βεργώνη. 
18:03
Στον Αχίλλειο τένοντα έχει χτυπήσει ο μέσος της Βέροιας και φυσικά αν επαληθευτούν τα χειρότερα θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για αρκετούς μήνες. 
18:04
45+' Η καλύτερη στιγμή στο πρώτο μέρος για τον Πανιώνιο με τον Καραμάνο να κάνει την ενέργεια από τα αριστερά και το σουτ με την μπάλα να περνάει μόλις έξω. 
18:04
Ανάπαυλα στην Νέα Σμύρνη χωρίς σκορ και το 0-0 παραμένει με τις δυο ομάδες να έχουν συνολικά 4 τελικές προς την εστία, 3 ο Πανιώνιος και 1 η Βέροια. 
18:17
Οι δυο ομάδες κάνουν την εμφάνιση τους για το δεύτερο ημίχρονο. 
18:20
Δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν οι προβλέψεις για τον τραυματισμό του Βεργώνη ο οποίος έχει υποστεί ρήξη στον Αχίλλειο Τένοντα. 
18:21
Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο με την Βέροια στην σέντρα και τον Πανιώνιο να κλέβει την μπάλα. 
18:28
53' Καλή στιγμή για τον Πανιώνιο με σουτ από τα αριστερά για τον Ανσαριφάρντ αλλά η μπάλα θα πάει στην εξωτερική πλευρά των δικτύων. 
18:28
53' Κάρτα στον Ναζλίδη. 
18:31
56' Ο Πανιώνιος κέρδισε φάουλ σε καλό σημείο αλλά οι Μπακασέτας, Μπουμάλ πήγαν να το εκτελέσουν με πάσα που ανακόπηκε. 
18:34
59' Αλλαγή για την Βέροια με τον Γιουσούφ να παίρνει την θέση του Αμπντούν. 
18:35
60' Κίτρινη κάρτα στον Μπουμάλ για μαρκάρισμα στον Γιανούλη. 
18:41
65' Καλή πάσα στον Μπουμάλ που έφυγε από τα αριστερά μπήκε στην περιοχή και σούταρε με τον Λόπεθ να μπλοκάρει την μπάλα. 
18:41
66' Κίτρινη κάρτα στον Κόλα. 
18:42
67' Μέσα ο Βιγιάλμπα έξω ο Καραμάνος στον Πανιώνιο. 
18:45
70' Κίτρινη κάρτα στον Τασουλή για μαρκάρισμα στον Γιουσούφ. 
18:50
75' Οι δυο ομάδες προσέχουν περισσότερο τα νώτα τους για να κρατήσουν το μηδέν στην άμυνα. 
18:54
79' Στην θέση του Μπακασέτα ο Χαλκιαδάκης. 
18:58
82' Κίτρινη κάρτα στον Λόπεθ για καθυστερήσεις στην αναμέτρηση. 
19:02
87' Ο Βιγιάλμπα θα εκτελέσει το φάουλ με την μπάλα να φεύγει αρκετά έξω. 
19:02
87' Ο Μαγιέφσκι στην θέση του Νέτο. 
19:06
Μπήκαμε στις καθυστερήσεις του αγώνα. Τρία θα είναι τα λεπτά των καθυστερήσεων. 
19:09
90+ ΓΚΟΛ για την Βέροια 
Μετά από κόρνερ από τα αριστερά η μπάλα θα φτάσει στον Γιουσούφ αυτός θα κάνει το σουτ και ο Ναζλίδης με τακουνάκι θα στείλει την μπάλα από την μικρή περιοχή στα δίχτυα και θα ανοίξει το σκορ. 
19:10
Έληξε το ματς στην Νέα Σμύρνη με την Βέροια να παίρνει μια μεγάλη και ανέλπιστη νίκη στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων με το γκολ του Ναζλίδη. 
19:10
Έληξε το ματς στην Νέα Σμύρνη με την Βέροια να παίρνει μια μεγάλη και ανέλπιστη νίκη στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων με το γκολ του Ναζλίδη. 
19:10
Η Βέροια έτσι διατήρησε το εκτός έδρας αήττητο της. 
19:11
Για τον Πανιώνιο ήταν μια ανέλπιστη ήττα καθώς οι "κυανέρυθροι" ήταν καλύτεροι στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. 
19:13
Ο Πανιώνιος είχε 10 τελικές, οι 5 στην εστία και η Βέροια 3, οι 2 στην εστία αυτό δείχνει και τη διαφορά των δυο ομάδων στο ματς. 
19:14
Καλό σας βράδυ... μείνετε συντονισμένοι στο Sport24 ακολουθεί το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό. 

News 24/7

24MEDIA NETWORK