Παραιτήθηκε ο Σέρχιο Μαρκαριάν, δεν την κάνει αποδεκτή η ΕΠΟ!

Την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία της Εθνικής ομάδας υπέβαλε ο Σέρχιο Μαρκαριάν, όπως το γνωστοποίησε ο ίδιος ο Ουρουγουανός προπονητής.

Παραιτήθηκε ο Σέρχιο Μαρκαριάν, δεν την κάνει αποδεκτή η ΕΠΟ!
Μαρκαριάν Εθνική INTIME SPORTS

Αναλυτικά η δήλωση του Σέρχιο Μαρκαριάν:

"Ήρθα στην Ελλάδα για την Εθνική Ομάδα σε μία κρίσιμη στιγμή. Ανέλαβα μία δύσκολη δουλειά. Ευχαριστώ τον Θεό για την ευκαιρία που μου έδωσε. Έκανα την προσπάθεια μου και από την ημέρα που ήρθα εργάζομαι πολλές ώρες με μεγάλη αγάπη για τη δουλειά που κάνω. Η Εθνική Ομάδα έδειξε μέσα στο γήπεδο τη δουλειά μας. Ζητώ συγνώμη από τους Έλληνες φιλάθλους, διότι τα αποτελέσματα στους αγώνες μας δεν ήταν τόσο καλά. Τώρα παίρνω μία δύσκολη απόφαση. Τελειώνω τη συνεργασία μου με την Εθνική Ομάδα. Ευχαριστώ πολύ τους παίκτες, τον κόσμο, την ΕΠΟ και τους συνεργάτες μου στην Ομοσπονδία, καθώς επίσης τα ΜΜΕ για τον σεβασμό που έδειξαν προς το πρόσωπό μου".

Υπενθυμίζουμε πως σε αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Contra.gr πριν από ένα μήνα, τονιζόταν ότι ετοιμάζεται ριζική αναδόμηση στην Εθνική ομάδα και στις αλλαγές που έρχονται δεν αποκλείεται να περιλαμβάνεται και ο Σέρχιο Μαρκαριάν, παρά το γεγονός πως απολάμβανε της εμπιστοσύνης του Γιώργου Καραγκούνη.

Η ΕΠΟ δεν τη δέχεται

Αξίζει να σημειωθεί πως η παραίτηση ήταν καθαρά επιλογή του Μαρκαριάν, ο οποίος πήγε στο γραφείο Τύπου της ΕΠΟ ζητώντας να εκδοθεί η ανακοίνωση της παραίτησής του. Σύμφωνα με την Ομοσπονδία, αναγνωρίζεται το έργο του Ουρουγουανού και υπάρχει επιθυμία να συνεχιστεί η συνεργασία γι' αυτό και αναμένεται να μην γίνει αποδεκτή από τον Γιώργο Γκιρτζίκη.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ επιστρέφει την Τετάρτη από την Ξάνθη και θα έχει συνάντηση με τον Σέρχιο Μαρκαριάν για να συζητηθούν οι λόγοι που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση και να τον πείσει να αλλάξει γνώμη και να παραμείνει στην τεχνική ηγεσία.

Διαβάστε ακόμα:

Φάκελος Εθνική ομάδα: Η αλήθεια

Ο Καραγκούνης ετοιμάζει τη ρήξη

Πτώση 19 θέσεων για την Εθνική