Παρελθόν ο Δερμιτζάκης από τον ΠΑΟΚ

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται από τα ξημερώματα της Κυριακής η ΠΑΕ ΠΑΟΚ μετά την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της ομάδας με τον Παύλο Δερμιτζάκη. Tο παρασκήνιο του "βελούδινου" διαζυγίου. Ήττα με 1-0 από τον ΠΑΟ.

Παρελθόν ο Δερμιτζάκης από τον ΠΑΟΚ
Με την επιστροφή της αποστολής της ομάδας στη Θεσσαλονίκη από την Αθήνα, μετά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Θόδωρης Ζαγοράκης, μετέβη μαζί με τον τεχνικό διευθυντή, Παντελή Κωνσταντινίδη και τον Παύλο Δερμιτζάκη σε ξενοδοχείο της πόλης, όπου είχαν για αρκετή ώρα συζήτηση σχετικά με την κατάσταση στην ομάδα.

Οι τρεις άνδρες συζήτησαν για αρκετή ώρα σχετικά με το τι πρέπει να αλλάξει στην ομάδα και εν τέλει κατέληξαν στο ότι στην παρούσα φάση, ο Δερμιτζάκης δεν μπορεί να αλλάξει άμεσα την κατάσταση και να δώσει στην ομάδα αυτό που της χρειάζεται. Έτσι, πάρθηκε η απόφαση να χωρίσουν οι δρόμοι των δύο πλευρών όπως κι έγινε.

Έτσι, το πρωινό της Κυριακής, βρίσκει τον ΠΑΟΚ για δεύτερη φόρα μέσα στη χρονιά σε αναζήτηση προπονητή. Η διοίκηση καλείται να βρει τον άνθρωπο που θα καταφέρει να αλλάξει την εικόνα της ομάδας αγωνιστικά προκειμένου να επανέλθει στις επιτυχίες και στην πορεία πρωταθλητισμού που είχε τα προηγούμενα δύο χρόνια.24MEDIA NETWORK