Λίβερπουλ: Ο Κλοπ αρχίζει την ανοικοδόμηση από πίσω με παικταρά για παρτενέρ του Φαιν Ντάικ

Από τα θεμέλια επιθυμεί να επαναφέρει την Λίβερπουλ σε κορυφαίο επίπεδο ο Γιούργκεν Κλοπ. Πρώτος στόχος ο στόπερ.

Liverpool's manager Jurgen Klopp speaks to the media during a press conference ahead of the Champions League match against Rangers, at Ibrox stadium in Glasgow, Scotland, Tuesday, Oct. 11, 2022. (AP Photo/Scott Heppell)
Ο Γιούργκεν Κλοπ AP PHOTO/SCOTT HEPPELL

Η φετινή σεζόν για την Λίβερπουλ είναι από τις χειρότερες επί εποχής Γιούργκεν Κλοπ στο Άνφιλντ, ωστόσο ο Γερμανός δεν πέφτει και σχεδιάζει την ομάδα για την επόμενη σεζόν.

Οι Κόκκινοι θα ανοικοδομηθούν και ο πρώην τεχνικός της Ντόρτμουντ φαίνεται πως θέλει ν' αρχίσει τη δουλειά από την άμυνα.

Δημοσίευμα αναφέρει πως η Λίβερπουλ έχει κλειδώσει στο βασικό της στόχο στον παίκτη που θ' αποτελέσει τον παρτενέρ του Βίρτζιλ Φαν Ντάικ. Το ρεπορτάζ υποστηρίζει πως αυτός είναι ο Γιόσκο Γκβάρντιολ ο οποίος έλαμψε στο Μουντιάλ 2022 και η Λειψία αξιώνει πάνω από 100.000.000 ευρώ για να τον παραχωρήσει.

Ο αριστεροπόδαρος Κροάτης (21 ετών) για αρκετό καιρό μετά από το Παγκόσμιο Κύπελλο έπαιξε στα ρεπορτάζ κορυφαίων ομάδων όπως οι Ρεάλ Μαδρίτης, Μάντσεστερ Σίτι και Τσέλσι. Το συμβόλαιό του εκπνέει το 2027.

Διαβάστε περισσότερα

Μέσι συμβόλαιο: Ο πατέρας του Λίο τα είπε με την Παρί και αποφάσισαν να τα ξαναπούν

Τσέλσι: Δίνει ασύλληπτο δώρο/παίκτη στην Ατλέτικο για τον Ζοάο Φέλιξ

Ο αθεόφοβος Νεϊμάρ έγραψε στα παλιά του τα παπούτσια τον Εμπαπέ

News 24/7

24MEDIA NETWORK