Παρί: Χτυπάει ελεύθερο στόπερ αξίας πολλών εκατομμυρίων

Την υπογραφή του κεντρικού αμυντικού της Ίντερ, Σκρίνιαρ θέλει να αποσπάσει η Παρί, καθώς το συμβόλαιο του παίκτη εκπνέει.

FILE - Paris Saint Germain owner Nasser bin Ghanim Al-Khelaifi waves to his teams fans after the end of the Champions League round of 16 soccer match between Manchester United and Paris Saint Germain at Old Trafford stadium in Manchester, England, Tuesday, Feb. 12, 2019. Nasser al-Khelaïfi was acquitted Friday, June 24, 2022, for a second time by Swiss federal judges in a retrial of alleged wrongdoing linked to former FIFA secretary general Jérôme Valcke. (AP Photo/Dave Thompson, File)
Ο ιδιοκτητής της Παρί Σεν Ζερμέν Νασσέρ Αλ Κελαϊφί χαιρετάει τους οπαδούς της ομάδας AP

Παίκτες για όλες τις θέσεις φέρεται να ψάχνει η ομάδα της Παρί Σεν Ζερμέν καθώς πλέον ενδιαφέρεται για την απόκτηση και κεντρικού αμυντικού.

Πρώτος στη λίστα των Γάλλων φέρεται να είναι ο κεντρικός αμυντικός της Ίντερ, Μίλαν Σκρίνιαρ. Ο Σλοβάκος αποτελεί βασική μονάδα στα μετόπισθεν της ομάδας της Ιταλίας αγωνιζόμενος σ' αυτή από το 2017.

Η Παρί θέλει να εκμεταλλευτεί το γεγονός πως το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή με την Ίντερ λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι και επιθυμεί διακαώς να αποσπάσει την υπογραφή του από τώρα.

Μάλιστα όπως αναφέρει και το δημοσίευμα του FCInterNews, ο ποδοσφαιριστής έχει ήδη απορρίψει μία πρόταση ανανέωσης από την ομάδα της Ίντερ, η οποία όμως αναμένεται να επανέλθει άμεσα με νέα προσφορά για να μην χάσει ένα από τα μεγαλύτερα περιουσιακά της στοιχεία.

Διαβάστε Περισσότερα

Έκανε μεταγραφάρες, είχε προπονητή τον Λίπι και έπεσε κατηγορία

Ρεάλ vs. Ατλέτικο για τον Κροάτη "νέο Μόντριτς"

Ρονάλντο: Ο πρόεδρος της Αλ Νασρ χαρακτήρισε ψευδή τα όσα γράφονται

News 24/7

24MEDIA NETWORK