Ρεάλ vs. Ατλέτικο για τον Κροάτη "νέο Μόντριτς"

Κροατικό Μέσο επικαλούμενο πηγές από τη Γαλλία αναφέρει ότι η Ρεάλ και η Ατλέτικο έχουν στοχεύσει στον Λόβρο Μάιερ.

Croatia's Luka Modric, center, is substituted by Lovro Majer during the World Cup semifinal soccer match between Argentina and Croatia at the Lusail Stadium in Lusail, Qatar, Tuesday, Dec. 13, 2022. (AP Photo/Martin Meissner)
Ο Μόντριτς γίνεται αλλαγή για να μπει ο Μάιερ AP PHOTO/MARTIN MEISSNER

Το καλοκαίρι '21 η Ρεν έκανε δικό της τον Λόβρο Μάιερ από την Ντινάμο Ζάγκρεμπ αντί 12.000.000 ευρώ. Ο ποδοσφαιριστής λειτούργησε καλά στο γαλλικό πρωτάθλημα και τ' όνομά του βάσει κροατικών και γαλλικών Μέσων βρίσκεται στις μεταγραφικές λίστες των Ρεάλ και Ατλέτικο Μαδρίτης.

Η Ρεάλ φέρεται να βολιδοσκοπεί εκτός από τον Γκβάρντιολ και τον Μάιερ, λοιπόν, για τον οποίο η Ρεν παρουσιάζεται να απαιτεί 60.000.000 ευρώ. Παράλληλα, αναφέρεται πως ο 24χρονος για τον Αντσελότι αποτελεί τη νούμερο δύο επιλογή εάν δεν επιτευχθεί συμφωνία με την Ντόρτμουντ για τον Μπέλιγχαμ.

Το συμβόλαιο του Μάιερ με τη γαλλική ομάδα εκπνέει το '27, ενώ συνολικά ο Κροάτης έχει αγωνιστεί εφέτος σε 31 ματς, σκοράροντας 4 γκολ και μοίρασε 4 ασίστ. Το ένα από τα τέσσερα γκολ του το σκόραρε (σ.σ. στο ματς με το Καναδά) στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2022 που έπαιξε μόλις 127 λεπτά.

Διαβάστε περισσότερα

Η Λίβερπουλ με Χάκπο συνεχίζει να εκδικείται γι' αυτό που της έκαναν με τον Σαλάχ

Ρεάλ Μαδρίτης: Ο διάδοχος του Μαρσέλο έρχεται το 2024

Έκανε μεταγραφάρες, είχε προπονητή τον Λίπι και έπεσε κατηγορία

News 24/7

24MEDIA NETWORK