Παρί: Έκανε επίσημη πρόταση για στόχο του Κλοπ

Επίσημη πρσσφορά για την απόκτηση του Μάνουελ Ουγκάρτε έχει καταθέσει η Παρί Σεν Ζερμέν σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας να απαντάει αρνητικά.

Paris Saint-Germain president Nasser Al-Khelaifi arrives for the soccer Champions League draw in Istanbul, Turkey, Thursday, Aug. 25, 2022. (AP Photo/Emrah Gurel)
Ο Νάσερ Αλ-Κελαϊφί AP PHOTO/EMRAH GUREL

Γερό μπάσιμο για την απόκτηση του άσου της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Μάνουελ Ουγκάρτε έχει κάνει η Παρί Σεν Ζερμέν σύμφωνα με ανάρτηση του Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Όπως αναφέρει ο Ιταλός δημοσιογράφος, η Παρί έχει καταθέσει την πρώτη της επίσημη πρόταση για την αγορά του ποδοσφαιριστή, ύψους 60.000.000, με την Σπόρτινγκ όμως να μην την κάνει αποδεκτή και να ζητά άλλους όρους για να επιτευχθεί συμφωνία.

Ο 22χρονος Ουρουγουανός βρίσκεται στις επιλογές και της Τσέλσι, ενώ θυμίζουμε ότι παλαιότερο δημοσίευμα ήθελε και τον Γιούργκεν Κλοπ να τον έχει στη λίστα του, στην ανοικοδόμηση που θέλει να κάνει στη μεσαία γραμμή του συλλόγου.

Τη φετινή αγωνιστική περίοδο ο Ουγκάρτε έχει καταγράψει 47 συμμετοχές με την πορτογαλική ομάδα, έχοντας στη συγκομιδή του και μία ασίστ.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Σαλάχ: Ξέσπασε για την φετινή αποτυχία της Λίβερπουλ

Η Γιουνάιτεντ "σκάει" τα 60 εκατομμύρια και παίρνει πρωταθληματικό στόπερ

Λιλ, η μαέστρος των επιθετικών: Μετά τους Όσιμεν, Νταβίντ βρήκε νέο κανόνι

News 24/7

24MEDIA NETWORK