Παρί: Έξαλλος ο Κελαϊφί, ξέσπασε και ετοιμάζεται για ραγδαίες αλλαγές

Εξοργισμένος από το αγωνιστικό πρόσωπο της Παρί Σεν Ζερμέν είναι ο Νασέρ Αλ Κελαϊφί μιλώντας μάλιστα με σκληρά λόγια προς τους υπεύθυνους του αωνιστικού τμήματος της ομάδας.

Paris Saint-Germain president Nasser Al-Khelaifi arrives for the soccer Champions League draw in Istanbul, Turkey, Thursday, Aug. 25, 2022. (AP Photo/Emrah Gurel)
Ο Νάσερ Αλ-Κελαϊφί AP PHOTO/EMRAH GUREL

Σε αγωνιστική κρίση βρίσκεται τη φετινή περίοδο η ομάδα της Παρί Σεν Ζερμέν καθώς τα αρνητικά αποτελέσματα είναι πολλά και διαδοχικά κάτι που έχει "ταράξει" το εσωτερικό της ομάδας.

Ο πρόεδρος της ομάδας, Νασέρ Αλ Κελαϊφί μόνο ικανοποιημένος δεν είναι από αυτή την κατάσταση και σκέφτεται να προχωρήσει σε πολλές αλλαγές προκειμένου να ανατρέψει το κλίμα.

Σύμφωνα με νεότερο δημοσίευμα της Parisien, ο Κελαϊφί "τρελάθηκε" από την νέα κακή εμφάνιση της ομάδας κόντρα στη Λυών για το γαλλικό πρωτάθλημα και μίλησε με σκληρά λόγια στους υπεύθυνους του αγωνιστικού τμήματος.

Μάλιστα, δεν έμεινε μόνο εκεί καθώς προχώρησε και σε άλλη μια ανατρεπτική κίνηση. Συγκεκριμένα, άλλαξε το πρόγραμμά του ώστε να επιστρέψει άμεσα στο Παρίσι και να πάρει την κατάσταση στα χέρια του.

Δεν έχει ξεκαθαριστεί αν μέσα στις υποθέσεις που θέλει να διευθετήσει άμεσα ο πρόεδρος της Παρί είναι και αυτή του συμβολάιου του Λιονέλ Μέσι, ο οποίος κάθε μέρα βρίσκεται όλο και πιο κοντά στην επιστροφή του στην Μπαρτσελόνα.

Διαβάστε Περισσότερα

Γιουνάιτεντ: Βάζει στο τραπέζι παίκτη "έκπληξη" για να πάρει τον Κέιν

Ρεάλ: Wonderkid του Τεν Χαχ συμμετείχε στους πανηγυρισμούς και "φούντωσε" τα σενάρια

Βινίσιους: Πήρε την "εκδίκησή" του από τον Αραούχο με ασύλληπτη ντρίμπλα

News 24/7

24MEDIA NETWORK