Παρί κι άλλη μία τεράστια ομάδα στην Ευρώπη για τον Αμπέλ Φερέιρα

Συνεχίζει να παίζει δυνατά το όνομα του Αμπέλ Φερέιρα στα ευρωπαϊκά ρεπορτάζ τόσο για την Παρί όσο και για νέα υποψήφια.

Coach Abel Ferreira of Brazil's Palmeiras celebrates after winning the Recopa Sudamericana final soccer match against Brazil's Athletico Paranaense at Allianz Parque stadium in Sao Paulo, Brazil, Wednesday, March 2, 2022. (AP Photo/Andre Penner)
Ο Αμπέλ Φερέιρα AP PHOTO/ANDRE PENNER

Την τιμητική του έχει τις τελευταίες ημέρες ο Αμπέλ Φερέιρα, πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ, στα ευρωπαϊκά μίντια όσον αφορά στο μέλλον του.

Ο Πορτογάλος προ ημερών είχε εμφανιστεί σε διάφορα δημοσιεύματα ως υποψήφιος διάδοχος του Κριστόφ Γκαλτιέ στην Παρί Σεν Ζερμέν. Ωστόσο, σύμφωνα με την Express που τον χαρακτηρίζει "νέο Μουρίνιο" είναι και η Τότεναμ στη μέση που ψάχνει πως και πως σοβαρό προπονητή για την επόμενη σεζόν.

Η δουλειά του Φερέιρα στην Παλμέιρας δεν περνάει απαρατήρητη στην Ευρώπη. Μην ξεχνάμε πως τ' όνομα του Πορτογάλου είχε παρουσιαστεί και σε αυτά των υποψηφίων διαδόχων του Πότερ στην Τσέλσι, ενώ το προαναφερθέν Μέσο γράφει ότι ο Μέντες είχε σκεφτεί να τον πάει στην Βαλένθια μεσούσης της σεζόν για να μαζέψει την κατάσταση.

Διαβάστε περισσότερα

Παρελαύνουν τα δυνατά πορτοφόλια μπροστά από τον Ασένσιο

Οι μεταγραφές που ήδη έχουν κλείσει κι αυτές που οι παίκτες είναι με το στυλό στο χέρι

Ο Ντοναρούμα ξεκαθάρισε το μέλλον του στην Παρί Σεν Ζερμέν

News 24/7

24MEDIA NETWORK