Μπενζεμά: Τον στήριξε δημόσια παίκτης, οργή της Γαλλικής Ομοσπονδίας

Θυμωμένη με τη στάση του Τσουαμενί είναι η Γαλλική Ομοσπονδία καθώς ο ποδοσφαιριστής στήριξε τον Καρίμ Μπενζεμά μπροστά σε όλη την αποστολή της ομάδας.

FILE - France's Karim Benzema, right, reacts during the UEFA Nations League soccer match between France and Denmark at the Stade de France in Saint Denis near Paris, France, Friday, June 3, 2022. (AP Photo/Jean-Francois Badias, File)
Ο Καρίμ Μπενζεμά με την φανέλα της εθνικής Γαλλίας AP

Ένα χάος επικρατεί στην εθνική Γαλλίας μετά από το τέλος του μεγαλού τελικού της ομάδας με την Αργεντινή για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Μετά τα δημοσίευμα που θέλουν τον Ντιντιέ Ντεσάμπ να είναι απόλυτος στο θέμα Μπενζεμά, παρά τον ελαφρύ τραυματισμό που είχε και μετέπειτα τον σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης να δείχνει τη δυσαρέσκεια του προς τους συμπαίκτες του για τη συμπεριφορά τους, ένα άλλο δημοσίευμα έρχεται να δείξει τη τραγική κατάσταση που επικρατεί στην αποστολή της ομάδας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, Ρομέν Μολίνα η Γαλλική Ομοσπονδία είναι οργισμένη με τον Ορελιέν Τσουαμενί καθώς υπερασπίστηκε μπροστά σε όλους τον συμπαίκτη του στη Ρεάλ Μαδρίτης, Καρίμ Μπενζεμά, ρίχνοντας ουσιαστικά την ευθύνη στην Γαλλική Ομοσπονδία αλλά και τον Ντιντίε Ντεσάμπ.

Πάντως, το παράδοξο της υπόθεσης είναι ότι ο Τσουαμενί βρίσκεται ανάμεσα στους παίκτες που ο Μπενζεμά σταμάτησε να ακολουθεί, δείχνοντας τη δυσαρέσκεια του, μετά από το τέλος του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Δείτε το σχετικό Tweet

Διαβάστε Περισσότερα

Κατήφορος για πρώην αστέρι της Αγγλίας, αλλαγή στο 29' και αποδοκιμασίες στην Τουρκία

Γιουβέντους: Έτοιμη να καταβάλει 80 εκατ. για το αστέρι της Μπαρτσελόνα

Ικάρντι - Νάρα: Η Γουάντα διεκδικεί πακτωλό χρημάτων από τον Αργεντίνο

News 24/7

24MEDIA NETWORK