Παρί: Ο Κελαϊφί έριξε "χυλόπιτα" στον Ανρί

Δεν προχώρησε η περίπτωση του Τιερί Ανρί στην Παρί Σεν Ζερμέν καθώς οι Γάλλοι τελικά αποφάσισαν να αναζητήσουν έναν πιο έμπειρο προπονητή για να καθίσει στο πλευρό του Νάγκελσμαν.

Monaco's coach Thierry Henry attends a press conference at Wanda Metropolitano stadium in Madrid, Spain, Tuesday, Nov. 27, 2018. Atletico will play Monaco Wednesday in a Group A Champions League soccer match. (AP Photo/Manu Fernandez)
Ο Τιερί Ανρί AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Μεγάλο φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Παρί Σεν Ζερμέν είναι ο Τζούλιαν Νάγκελσμαν μετά από την αποχώρηση του Κριστόφ Γκαλτιέ από τον πάγκο της ομάδας.

Η ομάδα του Νασέρ Αλ Κελαϊφί φέρεται πως προσέγγισε ξανά τον Ζινεντίν Ζιντάν πριν στραφεί στην επιλογή Νάγκελσμαν, με τον Γάλλο να δίνει για τετάρτη φορά μέσα σε δύο χρόνια, αρνητική απάντηση.

Στόχος της Παρί είναι να "γεμίσει" με όσο το δυνατόν περισσότερους ποδοσφαιρανθρώπους γι αυτό και έγινε κίνηση για να βρεθεί στο πλευρό του Νάγκελσμαν ο Τιερί Ανρί, ο οποίος μέχρι πρόσφατα εκτελούσε χρέη βοηθού προπονητή στην εθνική Βελγίου.

Τελικά η Παρί άλλαξε στάση και σύμφωνα με δημοσίευμα της Equipe θα προχωρήσει στην απόκτηση ενός πιο έμπειρου προπονητή για να στηρίξει τον Νάγκελσμαν, εφόσον βέβαια το deal με τον Γερμανό ολοκληρωθεί.

Διαβάστε Περισσότερα

Άρσεναλ: Ο Αρτετά περιμένει Ράις για να δώσει παίκτη του στον Τσάμπι Αλόνσο

Αζάρ: Έρχεται το... τέλος αλλά μένει Μαδρίτη

Ρεάλ: Ο Αντσελότι θέλει αλλά οι Μαδριλένοι δεν δίνουν τα 60 εκατ. για τον εκλεκτό για αντι - Μπενζεμά

News 24/7

24MEDIA NETWORK