Παρί: Ο Κελαϊφί εξετάζει τον ελεύθερο φορ που θέλουν... όλοι

Σε επαφές με τον άσο της Κρίσταλ Πάλας, Γουίλφριντ Ζαχά βρίσκεται η Παρί Σεν Ζερμέν, με την γαλλική ομάδα να εξετάζει και την περίπτωση του Μάρκους Τουράμ.

PSG president Nasser Al-Al-Khelaifi attends a press conference with Lionel Messi Wednesday, Aug. 11, 2021 at the Parc des Princes stadium in Paris. Lionel Messi is a "big asset" for Paris Saint-Germain from a commercial perspective, team president Nasser Al-Khelaifi said Wednesday. (AP Photo/Francois Mori)
Ο Νάσερ Αλ Κελαϊφί AP PHOTO/FRANCOIS MORI

Πολλές αποχωρήσεις καλείται να διαχειριστεί η Παρί Σεν Ζερμέν καθώς ήδη αποτελούν παρελθόν οι Λιονέλ Μέσι και Σέρχιο Ράμος, ενώ πολλά σενάρια θέλουν και τον Νεϊμάρ να βλέπει την πόρτα της εξόδου.

Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η ομάδα του Νασέρ Αλ Κελαϊφί εξετάζει την ενίσχυση της γραμμής κρούσης και βρίσκεται σε συζητήσεις με τον άσο της Κρίσταλ Πάλας, Γουίλφριντ Ζαχά, ο οποίος μένει ελεύθερος από την αγγλική ομάδα.

Ο Ζαχά έχει στα χέρια του αρκετές προτάσεις, με ομάδες από την Σαουδική Αραβία μάλιστα να του προσφέρουν συμβόλαιο που ξεπέρνα τα 10.000.000 ετησίως, αλλά τον ίδιο να έχει ως προτεραιότητά του την παραμονή στην Ευρώπη.

Πέρα από τον Ζαχά, η Παρί έχει στη λίστα της για τη θέση του φορ και τον Μάρκους Τουράμ, του οποίου το συμβόλαιο με την Γκλάντμπαχ λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι. Οι Γάλλοι διαπραγματεύονται και με τους δύο και αναμένεται, σε συζήτηση και με τον νέο προπονητή της ομάδας, να αποφασίσουν σε ποιον εκ των δύο θα καταλήξουν.

Θυμίζουμε, πως στόχος της διοίκησης είναι η απόκτηση 7 ποδοσφαιριστών κατά τη διάρκεια του καλοκαιρινού μεταγραφικού παραθύρου, με τους τρεις να έχουν ήδη κλείσει.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Λίβερπουλ: Αυτές είναι οι προτεραιότητες του Κλοπ μετά την απόκτηση του Μακ Άλιστερ

Γιουνάιτεντ: Τα βρήκε σε όλα με τον διακαή πόθο του Τεν Χαχ, εμπόδιο η ομάδα του παίκτη

Ικάρντι: Ο Μουρίνιο τον "χάνει" μέσα από τα χέρια του

News 24/7

24MEDIA NETWORK