Παρί: Ο Ζόρζε Μέντες έβαλε το χεράκι του και ολοκληρώθηκαν τα πρώτα δύο μεγάλα deal

Τις μεταγραφές των Μανουέλ Ουγκάρτε και Μάρκο Ασένσιο αναμένεται να ανακοινώσει άμεσα η Παρί Σεν Ζερμέν. σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Jorge Mendes poses for photographers upon arrival at the world premiere of the film 'Ronaldo, in London, Monday, Nov. 9, 2015. (Photo by Joel Ryan/Invision/AP)
Ο κορυφαίος ατζέντης, Ζόρζε Μέντες (PHOTO BY JOEL RYAN/INVISION/AP)

Τις πρώτες της μεταγραφικές κινήσεις στην μετα - Μέσι εποχή αναμένεται να ανακοινώσει άμεσα η Παρί Σεν Ζερμέν καθώς με τις ευλογίες του Ζόρζε Μέντες ήρθε σε συμφωνία με τους Μανουέλ Ουγκάρτε και Μάρκο Ασένσιο.

Ο γνωστός μάνατζερ έκλεισε ταυτόχρονα και τα δύο deal για χάρη της γαλλικής ομάδας, με τον Ασένσιο να έρχεται ως ελεύθερος από τη Ρεάλ Μαδρίτης και τον Ουγκάρτε να αποκτάται από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας αντί του ποσού των 60.000.000 ευρώ.

Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, και οι δύο ποδοσφαιριστές έχουν περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και το μόνο που απομένει είναι η σχετική ανακοίνωση από την ομάδα του Νασέρ Αλ Κελαϊφί.

Θυμίζουμε πως για τον Ουγκάρτε έντονο ενδιαφέρον είχε εκδηλώσει η Τσέλσι έπειτα από σχετική εισήγηση του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, ενώ για την περίπτωση Ασένσιο, η Ρεάλ προσπάθησε να τον κρατήσει αλλά ο ποδοσφαιριστής ήθελε να κάνει μία νέα αρχή στην καριέρα του.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Σέρχιο Ράμος: Ζήτησε δημόσια από τον διακαή πόθο του Αντσελότι να πάει στη Ρεάλ

Γιουνάιτεντ: Οι Γκλέιζερς έδωσαν το πράσινο φως για το μπαμ στη μεσαία γραμμή

F1: Πληθαίνουν οι φήμες για ειδύλλιο του Χάμιλτον με την Σακίρα

News 24/7

24MEDIA NETWORK