Χάλαντ: Η τακτική του Αντσελότι τον "έσβησε" και κατέγραψε αρνητική επίδοση

Μόλις 21 επαφές με τη μπάλα είχε ο Έρλινγκ Χάλαντ στην αναμέτρηση με τη Ρεάλ, λιγότερες ακόμα και από τον 'Έντερσον.

Manchester City's Erling Haaland reacts after missing a chance during the Champions League semifinal first leg soccer match between Real Madrid and Manchester City at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Tuesday, May 9, 2023. (AP Photo/Manu Fernandez)
Ο Έρλίνγκ Χάλαντ με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι AP

Ανοιχτούς λογαριασμούς εν όψει της ρεβάνς άφησαν Μάντσεστερ Σίτι και Ρεάλ Μαδρίτης καθώς ισόπαλη έληξε η πρώτη αναμέτρηση για την ημιτελική φάση του Champions League.

Βίνισιους και Κέβιν ΝτεΜπρόυνε πέτυχαν τα δύο γκολ της αναμέτρησης, με το μεγάλο όπλο των Πολιτών, Έρλινγκ Χάλαντ να μένει μακρία από τα αντίπαλα δίχτυα καταγράφοντας μάλιστα και μία επίδοση που σύντομα θα θέλει να ξεχάσει.

Συγκεκριμένα ο Νορβηγός σταρ σε 90 λεπτά συμμετοχής κατέγραψε μόλις 21 επαφές με την μπάλα, λιγότερες ακόμα και από τον τερματοφύλακα της ομάδας, Έντερσον, ο οποίος είχε 29 επαφές.

Ο περιορισμός του Χάλαντ ήταν έργο της τακτικής του Αντσελότι που εφαρμόστηκε εξαιρετικά από τους δύο κεντρικούς αμυντικούς της ομάδας, Νταβίντ Αλάμπα και Αντόνιο Ρούντιγκερ, με τον Ιταλό μάλιστα να τους αποθεώνει μετά από το τέλος της αναμέτρησης.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Η σύντροφος του CR7 πήγε στην πισίνα με μαγιό, κόντρα στους κανόνες της Σαουδικής Αραβίας

Μπούσκετς: Φεύγει από την Μπάρτσα και δύο είναι οι πιθανοί προορισμοί για το μέλλον

Μέσι: Για συμφωνία με Αλ Χιλάλ στα 363 εκατ. ετησίως μιλούν οι Γάλλοι, τι ισχύει

News 24/7

24MEDIA NETWORK