Μέσι: Η ομάδα του Μπέκαμ έτοιμη να του προσφέρει "γη και ύδωρ"

Έτοιμη να προσφέρει ακόμα και ακίνητα για να αποσπάσει την υπογραφή του Λιονέλ Μέσι είναι η Ίντερ Μαϊάμι σύμφωνα με δημοσίευμα της MARCA.

Argentina's Lionel Messi celebrates after scoring his side's opening goal during the World Cup group C soccer match between Argentina and Mexico, at the Lusail Stadium in Lusail, Qatar, Saturday, Nov. 26, 2022. (AP Photo/Ariel Schalit)
Ο Μέσι συγκινημένος στο Μεξικό (AP PHOTO/ARIEL SCHALIT)

Λήγει το συμβόλαιο του Λιονέλ Μέσι με την Παρί Σεν Ζερμέν το ερχόμενο καλοκαίρι και πληθαίνουν τα σενάρια για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο Αργεντίνος ποδοσφαιριστής, παρά το γεγονός πως βρίσκεται σε συζητήσεις με τους Γάλλους, δεν έχει ακόμα πει το "ναι" κάτι που πληθαίνει τα σενάρια για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Η Ίντερ Μαϊάμι του Ντέιβιντ Μπέκαμ έχει εκφράσει διά στόματος του προπονητή της, Φιλ Νέβιλ το ενδιαφέρον της για τον ποδοσφαιριστή και σύμφωνα με την MARCA είναι διατεθειμένη να του προσφέρει... τα πάντα.

Όπως αναφέρει το ισπανικό μέσο, η ομάδα του MLS θέλει να εξασφαλίσει την υπογραφή του Αργεντίνου με κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο.

Έτσι, προτίθεται να του δώσει εκτός από χρήματα, ακίνητα γύρω από το νέο της γήπεδο αλλά και να "κλείσει" κάποιες επιπλέον συμφωνίες χορηγίας.

Θυμίζουμε, ότι πρόσφατα ο Κομισάριος της διοργάνωσης Ντον Γκάρμπερ είχε δηλώσει πως το MLS είναι πρόθυμο να βοηθήσει στη μετακίνηση του Μέσι στο πρωτάθλημα καθώς η παρουσία του θα βοηθήσει στη δημοφιλία του πρωρταθλήματος.

Διαβάστε Περισσότερα

Πεπ: Η Σίτι του κάνει το "χατίρι" και ανανεώνει την αποκάλυψη του Μουντιάλ

Σίτι: Ο Έντερσον αγωνίστηκε με κάλτσες της... Κρίσταλ Πάλας

Σιγά μην κουνηθεί ο Αζάρ από την Ρεάλ με τέτοιο συμβόλαιο

News 24/7

24MEDIA NETWORK