Νάγκελσμαν: Γι' αυτό είπε "όχι" στην Τότεναμ

Ναυάγησαν οι διαπραγματεύσεις της Τότεναμ με τον Τζούλιαν Νάγκελσμαν καθώς δεν ικανοποιήθηκε το αίτημα του Γερμανού για απόκτηση νέου αθλητικού διευθυντή.

Bayern's head coach Julian Nagelsmann shouts to his players from the sidelines during the Bundesliga soccer match between Bayern Munich and Union Berlin at the Allianz Arena in Munich, Germany, Sunday, Feb.26, 2023. (AP Photo/Alexandra Beier )
Ο προπονητής της Μπάγερν, Τζούλιαν Νάγκελσμαν AP

Ελεύθερος στην αγορά των προπονητών κινείται ο Τζούλιαν Νάγκελσμαν μετά από την αποχώρησή του από τον πάγκο της Μπάγερν Μονάχου και μόνο λίγες δεν είναι οι ομάδες που έχει απασχολήσει.

Πρώτη η Τσέλσι ήρθε σε επαφή με τον νεαρό κόουτς,, με το deal να χαλάει επειδή οι μπλε παράλληλα με τον Νάγκελσμαν βρίσκονταν σε επαφή και με άλλους προπονητές.

Πέρα από τους μπλε, ιδιαίτερα θερμή για την απόκτηση του Γερμανού ήταν και η Τότεναμ με τις διαπραγματεύσεις να "παγώνουν" όμως επειδή δεν ικανοποιήθηκαν οι όροι που έθεσε στα 'Σπιρούνια".

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σε tweet του ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο Νάγκελσμαν θα εξέταζε σοβαρά το ενδεχόμενο να αναλάβει τη τεχνική ηγεσία της Τότεναμ μόνο σε περίπτωση πρόσληψης νέου αθλητικού διευθυντή, ο οποίος θα ήταν ουσιαστικά ο κύριος συνεργάτης του για τον μεταγραφικό σχεδιασμό.

Αυτό το αίτημα του Γερμανού δεν ικανοποίηθηκε και έτσι οι διαπραγματεύσεις "πάγωσαν" χωρίς να υπάρχουν πολλές πιθανότητες αλλαγής του σκηνικού.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Ο πιο γρήγορος ποδοσφαιριστής στον κόσμο ξεπέρασε και τον Μπολτ

Λίβερπουλ: Ο Κλοπ αποκάλυψε γιατί πιστεύει ότι θα "χαθούν" κάποιοι ποδοσφαιριστές

Παρί: Θέλει να μπει στην ομάδα εταιρεία που εμπλέκεται με την Λίβερπουλ και με συλλόγους του NBA

News 24/7

24MEDIA NETWORK