Τσάβι Σίμονς: Το παιδί "θαύμα" κάνει κίνηση - ματ για το μέλλον του

Σε αναζήτηση νέου ατζέντη ο οποίος θα κληθεί να σχεδιάσει το μέλλον του βρίσκεται ο Τσάβι Σίμονς σύμφωνα με τον γνωστό μεταγραφολόγο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

PSV's Xavi Simons controls the ball during the Europa League group A soccer match between PSV and Arsenal at the Philips stadium in Eindhoven, Netherlands, Thursday, Oct. 27, 2022. (AP Photo/Peter Dejong)
Ο Τσάβι Σίμονς με τη φανέλα της Αϊντχόφεν AP

Εντυπωσιακή είναι η χρονιά που πραγματοποιεί ο Τσάβι Σίμονς με τη φανέλα της Αϊντχόφεν τη φετινή αγωνιστική περίοδο έχοντας σε 45 συμμετοχές, 18 γκολ και 12 ασίστ.

Ο 20χρονος Ολλανδός με παρελθόν στην Μπαρτσελόνα και την Παρί Σεν Ζερμέν, έχει "ζαλίσει" την Ευρώπη με τα κατορθώματά του, με πολλές ομάδες να τον έχουν στη λίστα τους, και να προχωράει σε μία κίνηση η οποία παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο Σίμονς βρίσκεται σε αναζήτηση νέου μάνατζερ ο οποίος θα αναλάβει να σχεδιάσει τα επόμενα ποδοσφαιρικά του βήματα.

Θυμίζουμε πως μέχρι το καλοκαίρι του 2024 είναι ορατό το ενδεχόμενο επιστροφής του Σίμονς στην Παρί αν καταβληθεί ρήτρα ύψους 12.000.000 στην Αϊντχόφεν, με την τελική απόφαση βέβαια να ανήκει στον ποδοσφαιριστή ο οποίος έχει βρει ξανά τον εαυτό του υπό τις οδηγίες του Φαν Νίστελροϊ.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Λίβερπουλ: Ο Κλοπ αποκάλυψε γιατί πιστεύει ότι θα "χαθούν" κάποιοι ποδοσφαιριστές

Ο πιο γρήγορος ποδοσφαιριστής στον κόσμο ξεπέρασε και τον Μπολτ

Άστον Βίλα: Θέλει Φεράν Τόρες αλλά η Μπάρτσα ζητάει πολλά

News 24/7

24MEDIA NETWORK