Κλοπ: Πρώτα τραυματίστηκε και μετά ξέσπασε κατά του διαιτητή

Τη δυσαρέσκειά του προς το πρόσωπο του διαιτητή της αναμέτρησης Πολ Τίρνεϊ. εξέφρασε σε δηλώσεις του ο Γιούργκεν Κλοπ.

Liverpool's manager Jurgen Klopp watches his players prior to the English Premier League soccer match between Leeds United and Liverpool at Elland Road in Leeds, England, Monday, April 17, 2023. (AP Photo/Rui Vieira)
Ο Γιούργκεν Κλοπ στον πάγκο της Λίβερπουλ AP

Ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της φετινής Premier League έγινε στο γήπεδο του Άνφιλντ ανάμεσα στη Λίβερπουλ και την Τότεναμ, με τον Γιούργκεν Κλοπ μάλιστα να είναι πρωταγωνιστής σε ένα viral περιστατικό αφού τραυματίστηκε ενώ πανηγυρίζε το νικητήριο γκολ του Ζότα.

Ο Κλοπ επέλεξε στον πανηγυρισμό του να κινηθεί προς τον τέταρτο διαιτητή της αναμέτρησης και να ουρλιάξει μπροστά του, γεγονός που ανάγκασε τον διαιτητή της αναμέτρησης να τον τιμωρήσει με κίτρινη κάρτα.

Μετά από την ολοκλήρωση του αγώνα ο Γερμανός κόουτς ήταν φανερά εκνευρισμένος από αυτή την απόφαση αλλά και τη γενικότερη στάση του διαιτητή,Πολ Τίρνεϊ λέγοντας, μεταξύ άλλων πως θεωρεί ότι έχει κάποιο πρόβλημα μαζί του αλλά και με την Λίβερπουλ.

"...Είμαστε συναισθηματικοί σε τέτοιες στιγμές. Είμαστε πάνω απ΄ όλα άνθρωποι. Δεν ξέρω τι ακριβώς έχει μαζί μας αυτός ο άνθρωπος...'

Δείτε τις δηλώσεις του Κλοπ

Διαβάστε Περισσότερα

Ο φαν Νίστελροϊ έρχεται ακολουθώντας τα βήματα των Τσάμπι Αλόνσο και Κομπανί

Τούχελ: Παρά τα σενάρια, έχει πάρει την απόφασή του για τον Μανέ

Κέιν: "Πέταξε" σπόντα για την τωρινή κατάσταση της Τότεναμ αποθεώνοντας έμμεσα τον Ποτσετίνο

News 24/7

24MEDIA NETWORK