Πεπ: Έκανε δήλωση - βόμβα για Μπάρτσα, ξεκαθάρισε τα δεδομένα ο CEO της Σίτι

Πως θα επέστρεφε αμέσως, αν ήταν βοηθός προπονητή, στην Μπαρτσελόνα, αν το έπαιρναν τηλέφωνο δήλωσε ο Πεπ Γκουαρντιόλα, με τον διευθύνων σύμβουλο της Μάντσεστερ Σίτι να βάζει τα πράγματα στη θέση τους.

Manchester City's head coach Pep Guardiola reacts during the English League Cup soccer match between Manchester City and Liverpool at Etihad stadium in Manchester, England, Thursday, Dec. 22, 2022. (AP Photo/Jon Super)
Ο χαμογελαστός Πεπ Γκουαρνιόλα AP PHOTO/JON SUPER

Δεν έχει περάσει πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα από την ανακοίνωση της επέκτασης του συμβολαίου του Πεπ Γκουαρντιόλα με την ομάδα της Μάντσεστερ Σίτι έως το καλοκαίρι του 2025.

Σε πρόσφατες δηλώσεις του ο Ισπανός τεχνικός δήλωσε πως αν του τηλεφωνούσε η Μπαρτσελόνα για να γυρίσει πίσω θα πήγαινε αλλά ως βοηθός προπονητή για να κάνει ότι ο Μικέλ Αρτέτα.

"... Όταν ο Αρτέτα ήταν βοηθός μου στην Μπαρτσελόνα πανηγύριζε τρελά όλα τα γκολ εκτός απ' αυτά κόντρα στην Άρσεναλ. Είναι σαν τη σχέση που έχω εγώ με την Μπαρτσελόνα. Αν ήμουν βοηθός προπονητή και με καλούσε, θα πήγαινα. Είναι η ομάδα μου..."

Αυτή τη δήλώση κλήθηκε να σχολιάσει ο διευθύνων σύμβουλος της Μάντσεστερ Σίτι, Φεράν Σοριάνο καθώς δεν ήταν λίγοι οι οπαδοί της αγγλικής ομάδας που "θορυβήθηκαν" με όσα είπε ο Πεπ.

"..Δεν υπάρχει ζήτημα αποχώρησης του Πεπ από την ομάδα. Διαβάστε καλύτερα τις δηλώσεις του. Δεν νομίζω πως τίθεται θέμα αποχώρησης του για τα επόμενα 2,5 χρόνια..."

Διαβάστε Περισσότερα

Παρί: Έκλεισε παιχταρά για αντι-Κιμπεμπέ

Άγιαξ: Προσωρινός προπονητής μία σταθερή αξία του Football Manager

Γιουβέντους: Πρώτος στόχος ο προπονητής που άρχισε την καριέρα του στις υποδομές

News 24/7

24MEDIA NETWORK