Πεπ: Η πρώτη του τοποθέτηση - "σπόντα" για τον Κανσέλο

Για τον Ζοάο Κανσέλο μίλησε ο Πεπ Γκουαρντιόλα λέγοντας πως για να είναι χαρούμενος πρέπει να παίζει συνέχεια. Τα άφησε όλα ανοιχτά για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο

Manchester City's head coach Pep Guardiola reacts during the English Premier League soccer match between Manchester City and Southampton at Etihad stadium in Manchester, England, Saturday, Oct. 8, 2022. (AP Photo/Jon Super)
Ο προπονητής της Σίτι, Πεπ Γκουαρντιόλα AP PHOTO/JON SUPER

Την αποχώρηση του Ζοάο Κανσέλο από την Μάντσεστερ Σίτι αιτήθηκε ο Πεπ Γκουαρντιόλα καθώς οι σχέσεις του με τον Πορτογάλο δεν ήταν και στο καλύτερο επίπεδο.

Ο λόγος ήταν η στάση του Κανσέλο για τον χρόνο συμμετοχής του την φετινή αγωνιστική κάτι που δεν άρεσε καθόλου στον Γκουαρντιόλα.

Ο Ισπανός τεχνικός δεν θα μπορούσε να μην ερωτηθεί για τον Κανσέλο καθώς επρόκειτο για ένα από τα ακριβότερα περιουσιακά στοιχεία της ομάδας, πετώντας μάλιστα και τη σπόντα του για τον, γνωστό πλέον σε όλους, λόγο της αποχώρησής του.

"...Ο Κανσέλο θέλει πάντα να παίζει, χρειάζεται να παίζει συνέχεια για να είναι χαρούμενος. Δεν ξέρω τι θα γίνει με την περίπτωσή του την επόμενη χρονιά. Δε θέλω να πω κάτι κακό..."

Διαβάστε Περισσότερα

Κλοπ: "Πέταξε" ατακάρα για τις σπατάλες της Τσέλσι

Σακίρα: Έκανε την πιο ακραία κίνηση για να "ξεγελάσει" τον Πικέ

Μπαρτσελόνα, Άμραμπατ: Τι έκαναν και "εξόργισαν" την Φιορεντίνα

News 24/7

24MEDIA NETWORK