Πεπ: Ο Μπέλι του "κόβει" τα όνειρα και ανανεώνει κορυφαίο στόχο του

Το νέο του συμβόλαιο με την Τσέλσι αναμένεται να υπογράψει το ερχόμενο διάστημα ο Μπεν Τσίλγουελ, παίκτης που έχει ψηλά στη λίστα του ο Πεπ Γκουαρντιόλα.

Manchester City's head coach Pep Guardiola reacts during the English Premier League soccer match between Manchester City and Southampton at Etihad stadium in Manchester, England, Saturday, Oct. 8, 2022. (AP Photo/Jon Super)
Ο προπονητής της Σίτι, Πεπ Γκουαρντιόλα AP PHOTO/JON SUPER

Πολύ κοντά σε μία κομβική ανανέωση βρίσκεται η Τσέλσι, σύμφωνα με το Athletic, "κόβοντας" έτσι μία και καλή τα όνειρα της Μάντσεστερ Σίτι και του Πεπ Γκουαρντιόλα.

Ο λόγος για τον Μπεν Τσίγλουελ ο οποίος επέστρεψε πρόσφατα από τον σοβαρό τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε και βρίσκεται στα βασικά πλάνα του Φρανκ Λάμπαρντ.

Όπως αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα, η Τσέλσι έχει συμφωνήσει σε όλα με τον ποδοσφαιριστή προκειμένου να γίνει επέκταση του συμβολαίου του μέχρι το 2027.

Αυτή η εξέλιξη χαλάει τα σχέδια του Πεπ Γκουαρντιόλα ο οποίος είχε αρκετά ψηλά στη λίστα του τον παίκτη και μετά από τις αποχωρήσεις των Ζιντσένκο και Κανσέλο αναζητά λύσεις στην αμυντική γραμμή της ομάδας.

Θυμίζουμε πως ο Τσίλγουελ ανήκει στη Τσέλσι από το 2020 όταν και δόθηκαν στη Λέστερ σχεδόν 50.000.000 ευρώ για την απόκτηση του.

Διαβάστε Περισσότερα

Μπαρτσελόνα: "Ψάχνεται" για την επιστροφή wonderkid που έγινε γνωστός λόγω... Νεϊμάρ

Ζιγέχ: Η Τσέλσι έκανε "επική γκάφα" τον χειμώνα και ενδέχεται να τον στείλει σε μεγάλη αντίπαλο

Ρονάλντο: Βγήκε εκτός εαυτού και τα έβαλε με αντίπαλο

News 24/7

24MEDIA NETWORK