Ζιγέχ: Η Τσέλσι έκανε "επική γκάφα" τον χειμώνα και ενδέχεται να τον στείλει σε μεγάλη αντίπαλο

Ενδιαφέρον για την απόκτηση του μεγάλου άτυχου της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, Χακίμ Ζιγέχ φέρεται πως δείχνει η Τότεναμ σύμφωνα με το Football Insider.

Morocco's Hakim Ziyech looks on during the World Cup group F soccer match between Belgium and Morocco, at the Al Thumama Stadium in Doha, Qatar, Sunday, Nov. 27, 2022. (AP Photo/Manu Fernandez)
Ο Χακίμ Ζιγέχ με τη φανέλα του Μαρόκου AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Πολλές αλλαγές αναμένεται να γίνουν στην Τσέλσι την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο καθώς ο πρόεδρος της ομάδας, Τοντ Μπέλι δεν είναι καθόλου ικανοποιημένος απο την αγωνιστική εικόνα που παρουσιάζουν οι Μπλε.

Πρόσφατο δημοσίευμα ήθελε τον Μπέλι να είναι θετικός στο ενδεχόμενο πώλησης δύο ποδοσφαιριστών που προέρχονται από την ακαδημία της ομάδας και υπάρχουν πολλοί μνηστήρες για την περίπτωσή τους.

Όμως δεν αναμένεται να μείνει μόνο εκεί. Σύμφωνα με δημοσίευμα του Football Insider άλλος ένας από τους "φευγάτους" είναι ο μεγάλος άτυχος της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Ο λόγος για τον Μαροκινό μεσοεπιθετικό, Χακίμ Ζιγέχ ο οποίος τη τελευταία μέρα των μεταγραφών βρέθηκε ένα βήμα πριν από την μετακίνησή του στην Παρί.

Η συμφωνία "χάλασε" τη τελευταία στιγμή εξαιτίας μη έγκαιρης αποστολής των απαραίτητων εγγράφων από τους "Μπλε" και ο 30χρονος πλέον βρίσκεται μεταξύ πάγκου και κερκίδας.

Όπως αναφέρει λοιπόν το εν λόγω δημοσίευμα, ο ποδοσφαιριστής είναι στα ραντάρ αρκετών ομάδων της Premier League με πιο έντονο ενδιαφέρον αυτό της Τότεναμ, με την ομάδα του Τοντ Μπέλι να τον κοστολογεί αυτή τη στιγμή περίπου στα 18.000.000 ευρώ.

Θυμίζουμε πως το συμβόλαιο του Ζιγέχ με την Τσέλσι λήγει το καλοκαίρι του 2025 ενώ τη φετινή αγωνιστική περίοδο έχει μόλις 845 λεπτά συμμετοχής.

Διαβάστε Περισσότερα

Μαρτινέλι: "Έπιασε" μεγάλη πρωτιά, ξεπέρασε Νεϊμάρ και τον "καλύτερο ποδοσφαιριστή στον κόσμο"

Γιουνάιτεντ: Ο Τεν Χαχ απέρριψε τεράστια πρόταση για ενδεκαδάτο άσο

Λίβερπουλ: Ο Κλοπ επικαλέστηκε το γούρι του στην εκτέλεση του Σαλάχ, δεν πέτυχε και... απόρησε

News 24/7

24MEDIA NETWORK