Περιορίζει τον Χάρι Κέιν η ομάδα και ο Νόιερ απορεί

Ο Γερμανός τερματοφύλακας θεωρεί πως οι μεσοεπιθετικοί της Μπάγερν θα έπρεπε να “ταΐζουν” περισσότερο τον Άγγλο επιθετικό.

Germany's goalkeeper Manuel Neuer reacts after receiving a goal during the World Cup group E soccer match between Costa Rica and Germany at the Al Bayt Stadium in Al Khor , Qatar, Thursday, Dec. 1, 2022. (AP Photo/Martin Meissner)
Germany's goalkeeper Manuel Neuer reacts after receiving a goal during the World Cup group E soccer match between Costa Rica and Germany at the Al Bayt Stadium in Al Khor , Qatar, Thursday, Dec. 1, 2022. (AP Photo/Martin Meissner) AP

Ο Μάνουελ Νόιερ υποστήριξε πως η ομάδα του ακόμα δεν έχει συνέλθει ακόμα από την πολύ βαριά ήττα με 3-0 από την Λεβερκούζεν και ζητά από τους συμπαίκτες του να βοηθήσουν τον Χάρι στο σκοράρισμα.

Η ομάδα, πέρα από τα αμυντικά ζητήματα που φανέρωσε με την ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο, χρειάζεται επειγόντως να βελτιώσει κατακόρυφα την δημιουργία και το συνδυαστικό ποδόσφαιρο.

Ο Χάρι Κέιν είναι πάρα πολύ αποτελεσματικός όντας ένας δεινός εκτελεστής, όπως άλλωστε υποδεικνύουν τα 28 τέρματα-ρεκόρ που έχει πετύχει στην πρώτη του χρονιά στους Βαυαρούς. Όμως, αν η ομάδα δεν του προσφέρει χώρους και πάσες τότε εκείνος περιορίζεται με αποτέλεσμα ολόκληρη η επιθετική λειτουργία της Μπάγερν να βραχυκυκλώνει.

Συγκεκριμένα ο Νόιερ δήλωσε: "Δεν το έχουμε ξεπεράσει ακόμα. Όταν χάνεις έτσι, κάτι σου συμβαίνει. Μιλήσαμε γι' αυτό, το αναλύσαμε και το ξεκαθαρίσαμε. Το καλό είναι ότι έχουμε ένα παιχνίδι αμέσως μετά. Θέλουμε να περάσουμε στον επόμενο γύρο. Θέλουμε να επανορθώσουμε τα πράγματα που δεν κάναμε καλά στο Λεβερκούζεν.

"Είναι σημαντικό να επιμείνουμε σε αυτό. Είναι μια νέα διοργάνωση, μια νέα μέρα. Ακόμη και όταν η Μπάγερν Μονάχου χάνει, ο ήλιος εξακολουθεί να ανατέλλει. Ανυπομονούμε για το παιχνίδι.

Και πρόσθεσε: "Δεν παίξαμε με έξυπνο τρόπο. Η τοποθέτησή μας δεν ήταν όπως την είχαμε σχεδιάσει. Ο Χάρι Κέιν πρέπει να τροφοδοτηθεί από εμάς. Όταν τον ταΐζουμε, είναι ένα φαινόμενο. Πρέπει να φροντίσουμε να φτάνει σε επικίνδυνες περιοχές με την μπάλα, ώστε να έχουμε επιτυχία".

Διαβάστε περισσότερα

Ο προπονητής που ο Ρονάλντο θεωρούσε “απατεώνα” παίζει για Μπαρτσελόνα

Η Γιουνάιτεντ θέλει να αρπάξει τον επόμενο Βαν Ντάικ όσο είναι ακόμα νωρίς

News 24/7

24MEDIA NETWORK