Πετράκης: "Η πλάστιγγα έγερνε σε εμάς"

Απόλυτα ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό έμεινε ο Γιάννης Πετράκης, ο οποίος επεσήμανε πως ο ΠΑΣ θα μπορούσε να έχει πάρει και τη νίκη στους "Ζωσιμάδες".

Πετράκης: "Η πλάστιγγα έγερνε σε εμάς"
INTIME SPORTS

"Πιστεύω ότι σήμερα έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι και παρόλο που το αποτέλεσμα είναι 0-0, πιστεύω ότι ο κόσμος το ευχαριστήθηκε, γιατί είχε όλα τα στοιχεία, πλην του γκολ. Είμαι ευχαριστημένος από τη στάση μας στο παιχνίδι, ήμασταν ανταγωνιστικοί απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα.

Είχαμε ευκαιρίες κι εμείς και ο Παναθηναϊκός, γι' αυτό και ήταν ωραίο το παιχνίδι. Αν μια ομάδα είχε περισσότερο με το μέρος της τα ποσοστά, νομίζω ότι η πλάστιγγα θα έγερνε σ' εμάς. Να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που χθες και σήμερα μας βοήθησε. Συγχαρητήρια στους παίκτες για την προσπάθεια, την εικόνα και το αποτέλεσμα", δήλωσε αρχικά ο προπονητής του ΠΑΣ.

Για το πώς θα διαχειριστεί τα συνεχή παιχνίδια, δεδομένου ότι διεξήχθη σε δόσεις το σημερινό: "Δεν είναι της στιγμής να πούμε για τη διαχείριση του έμψυχου υλικού, έχουμε λίγο χρόνο να δούμε το καλύτερο για την ομάδα.

Μας ενδιαφέρει πολύ το κύπελλο και θέλουμε να διακριθούμε, γιατί ανεβάζει το πρεστίζ της ομάδας, μας δίνει και την ευκαιρία να παίξουν παιδιά που δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο και στο κύπελλο".

Διαβάστε ακόμη:

ΠΑΣ Γιάννινα - Παναθηναϊκός 0-0 (VIDEO)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK