Γιουβέντους: Αντιμέτωπη με κολοσσιαίο πρόστιμο λόγω Ρονάλντο

Το ιδιωτικό συμφωνητικό μεταξύ Γιουβέντους και Ρονάλντο πιθανόν να φέρει το κλαμπ του Τορίνο αντιμέτωπο μ' ένα γιγαντιαίο πρόστιμο.

Juventus' Cristiano Ronaldo reacts after failing to score during the Champions League, round of 16, second leg, soccer match between Juventus and Porto in Turin, Italy, Tuesday, March 9, 2021. (AP Photo/Luca Bruno)
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο επί των ημερών του στο Τορίνο AP PHOTO/LUCA BRUNO

Δημοσιεύματα στην Αγγλία και την Ιταλία θέλουν την Γιουβέντους να κινδυνεύει μ' ένα τεράστιο πρόστιμο σε περίπτωση που καταδικαστεί για την υπόθεση των "κρυμμένων εγγράφων" του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Οι δύο πλευρές σύμφωνα με τα ντοκουμέντα που είδαν το φως της δημοσιότητας έχουν υπογράψει ιδιωτικό συμφωνητικό μέσω του οποίου ο Ρονάλντο θα πληρωνόταν πάνω από 17.000.000 ευρώ, έστω κι αν η Γιούβε την περίοδο της πανδημίας είχε ανακοινώσει ότι έκανε περικοπές στους μισθούς τεσσάρων μηνών των ποδοσφαιριστών της.

Στο κακό σενάριο, δηλαδή αυτό της καταδίκης, η "Μεγάλη Κυρία" δεν αποκλείεται να φτάσει να πληρώσει πρόστιμο άνω των 50.000.000 ευρώ!

Οι οικονομικές Αρχές συνεχίζουν τις έρευνες ενώ την ίδια ώρα και παράγοντες της Γιούβε κινδυνεύουν με τιμωρίες για απόκρυψη στοιχείων. Υπό έρευνα για παράδειγμα βρίσκεται ο ιδιοκτήτης του κλαμπ, Αντρέα Ανιέλι και ο Πάβελ Νέντβεντ ο οποίος είναι άμεσος συνεργάτης του.

Διαβάστε περισσότερα

Λίβερπουλ: Έπεσε το τελευταίο κάστρο, χαιρέτισε και το μυθικό ρεκόρ του Φαν Ντάικ

Κόνορ ΜακΓκρέγκορ σε ψάχνει ο "μίνι Καμπίπ", Χασμπούλα

Ο Αντριάνο στο Pro Evolution 6 ήταν παικταράς γιατί είχε βύσμα

News 24/7

24MEDIA NETWORK