Πήραν θέση οι φίλοι της Μπαρτσελόνα στην κόντρα Μέσι-Λουίς Ενρίκε (VIDEO)

Κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης για το Copa del Rey, μεταξύ της Μπαρτσελόνα και της Έλτσε, οι φίλαθλοι των "μπλαουγκράνα" πήραν θέση στη μεγάλη διαμάχη που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Λιονέλ Μέσι και τον Λουίς Ενρίκε. Δείτε το VIDEO.

Πήραν θέση οι φίλοι της Μπαρτσελόνα στην κόντρα Μέσι-Λουίς Ενρίκε (VIDEO)
PHOTOGRAPH: DAISUKE NAKASHIMA/CO

Η Μπαρτσελόνα πραγματοποιούσε έναν... υγιεινό περίπατο στον πρώτο αγώνα της φάσης των "16" του Copa del Rey με αντίπαλο την Έλτσε, επικρατώντας με 5-0, με αποτέλεσμα οι φίλοι της ομάδας να ασχοληθούν με ένα σημαντικό εξωαγωνιστικό ζήτημα.

Την κόντρα του Λιονέλ Μέσι με τον Λουίς Ενρίκε, η οποία το τελευταίο διάστημα είναι το κυριότερο θέμα συζήτησης ανάμεσα στους φιλάθλους των "μπλαουγκράνα" κι όχι μόνο.

Περίπου στο 81ο λεπτό της χθεσινής (8/1) αναμέτρησης, μία μικρή μερίδα οπαδών ξεκίνησε να φωνάζει ρυθμικά το όνομα του Λουίς Ενρίκε, θέλοντας να δείξουν την στήριξή τους στον προπονητή της ομάδας και τη διαφωνία τους στη συμπεριφορά του Μέσι.

Όμως, άμεσα οι φαν του Μέσι ξεκίνησαν να φωνάζουν ρυθμικά το όνομα του Αργεντινού, υπερκαλύπτοντας τους υποστηρικτές του Ισπανού προπονητή.

Δείτε το VIDEO εδώ.

Με αφορμή την διαμάχη των δύο ανδρών, ο Ισπανός δημοσιογράφος, Εμίλιο Πέρεθ ντε Ρόσας, αποκάλυψε ένα συμβάν που είχε λάβει χώρα σε περυσινή προπόνηση της Μπαρτσελόνα, με πρωταγωνιστές τους Τάτα Μαρτίνο και Λιονέλ Μέσι.

Ο Αργεντινός προπονητής, όπως κι ο διάδοχός του είχε τεταμένες σχέσεις με τον "Λίο", κι έτσι αποφάσισε μπροστά στην υπόλοιπη ομάδα να εξωτερικεύσει τα... συναισθήματά του:

"Ξέρω ότι είσαι το αφεντικό εδώ, ο κυρίαρχος. Ξέρω ότι αν θες μπορείς να πάρεις τηλέφωνο τον πρόεδρο και να με απολύσει, όμως σε παρακαλώ δεν χρειάζεται να το δείχνεις κάθε μέρα", ήταν τα λόγια του Μαρτίνο, που καταδεικνύουν την παντοδυναμία του Μέσι στους κύκλους της "Μπάρτσα".

Διαβάστε ακόμα:

Ζητάει 640 εκατ. ευρώ για να αφήσει την Μπαρτσελόνα ο Μέσι

News 24/7

24MEDIA NETWORK