Ποδοσφαιριστής ανακοινώθηκε, έπαιξε 31 λεπτά και αποσύρθηκε

Την απόσυρση του από την ενεργό δράση ανακοίνωσε μόλις 17 ημέρες μετά από την μεταγραφή του στην Ίντερσιτι ο Εμρέ Τσολάκ.

Galatasaray's Wesley Sneijder, right, and Emre Colak, centre, share a joke as they warm up during a training session, Tuesday, Sept. 30, 2014 at the Emirates Stadium in London, ahead of their Champions League Group D soccer match against Arsenal Wednesday. (AP Photo/Lefteris Pitarakis)
Ο Εμρέ Τσόλακ με τον Σνάιντερ AP

Ένα τρελό σκηνικό σημειώθηκε στην Ισπανία καθώς ποδοσφαιριστής ανακοινώθηκε από την ισπανική Ίντερσιτι στο τέλος της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου και μετά από 31 λεπτά συμμετοχής ανακοίνωσε πως αποσύρεται από την ενεργό δράση.

Ο λόγος για τον Εμρέ Τσολάκ ο οποίος στο παρελθόν έχει αγωνιστεί, μεταξύ άλλων, στις Γαλατάσαραι και Ντεπορτίβο Λα Κορούνια και τον περασμένο Γενάρη υπέγραψε ως ελεύθερος στην ισπανική iντερσιτι.

Ο ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε στην κυριακάτικη αναμέτρηση της ομάδας του με την Αθλετικ Μπιλμπάο Β' για 31 λεπτά, πανηγυρίζοντας μάλιστα μετά και στα αποδυτήρια την νίκη της ομάδας του με 1-0.

Ξαφνικά, χωρίς να έχει ενημερώσει προηγουμένως τους συμπαίκτες του, ο Τσολάκ ανακοίνωσε μέσω Instagram πως αποσύρεται από την ενεργό δράση καθώς θέλει να αφοσιωθεί στην οικογένεια του.

Μάλιστα, όπως αναφέρει σε δημοσίευμα της η MARCA, η ομάδα έμαθε για την απόφασή του ποδοσφαιριστή από στόρι στο Instagram,το οποίο βέβαια ο ποδοσφαιριστής επέλεξε να διαγράψει μετά από λίγες ώρες.

Πάντως, η αποχώρηση του ποδοσφαιριστή από την ενεργό δράση δεν φέρεται να σχετίζεται με τον μεγάλο σεισμό που σημειώθηκε στη Τουρκία.

Δείτε την ανάρτηση του ποδοσφαιριστή

Διαβάστε Περισσότερα

Παρί: Μόνος κι έρημος ο Εμπαπέ, γράφουν για αντίο Μέσι αλλά και Νεϊμάρ

Παρί: Γι' αυτό "φεύγει" τον Νεϊμάρ, τσακώθηκε άγρια με κορυφαίο στέλεχος της ομάδας και συμπαίκτες

Άρσεναλ: Θέλει τον Βραζιλιάνο "Λουίς Σουάρες"

News 24/7

24MEDIA NETWORK