Άρσεναλ: Θέλει τον Βραζιλιάνο "Λουίς Σουάρες"

Για την απόκτηση του Βίτορ Ροκέ αναμένεται να κινηθεί το ερχόμενο καλοκαίρι η Άρσεναλ σύμφωνα με δημοσίευμα του Footmercato,ενώ ψηλά στη λίστα τους φέρεται να έχουν τον ποδοσφαιριστή και οι Μπαρτσελόνα και Παρί Σεν Ζερμέν.

Brazil's Vitor Roque celebrates scoring his side's opening goal against Venezuela during a South America U-20 soccer match, in Bogota, Colombia, Friday, Feb. 3, 2023. (AP Photo/Fernando Vergara)
Ο Βίτορ Ροκέ πανηγυρίζει AP

Δεν σταματούν να εξετάζουν ταλέντα από την Βραζιλία οι κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες και μετά την περίπτωση του Έντρικ στο προσκήνιο έχουν έρθει και άλλοι ποδοσφαιριστές.

Ένας απ' αυτούς είναι ο 17χρονος άσος της Ατλέτικο Παραναένσε, Βίτορ Ροκέ ο οποίος αγωνίζεται ως σέντερ φορ και στο προσφατο Κύπελλο Λατινικής Αμερικής U20 αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ με έξι τέρματα.

Ο Ροκέ είναι ήδη αρκετά γνωστός στη χώρα του με τους Βραζιλιάνους να τον αποκαλούν Βραζιλιάνο "Λουίς Σουάρες" καθώς έχει αρκετά χαρακτηριστικά που "φέρνουν" στον Ουρουγουανό επιθετικό.

Σύμφωνα με το Footmercato, η Άρσεναλ αυτή τη στιγμή μοιάζει το μεγάλο φαβορί για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή το ερχόμενο καλοκαίρι, αλλά αυτός βολιδοσκοπείται και από τις Μπαρτσελόνα και Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο γεννημένος το 2005 επιθετικός τη φετινή αγωνιστική περίοδο έχει 14 γκολ και 5 ασίστ 57 αναμέτρησεις με τη φανέλα της Ατλέτικο Παραναένσε.

Διαβάστε Περισσότερα

Παρί: Μόνος κι έρημος ο Εμπαπέ, γράφουν για αντίο Μέσι αλλά και Νεϊμάρ

Κιλιάν Εμπαπέ: "Τρέλανε" τους γιατρούς και ετοιμάζεται για Μπάγερν

FIFA: Έρχεται νέα αλλαγή στον κανόνα του οφσάιντ

News 24/7

24MEDIA NETWORK