Ποδοσφαιριστής στην Κολομβία έκανε την πιο χυδαία χειρονομία ever

Ο Κολομβιανός ποδοσφαιριστής, Γκέισον Περέα αποφάσισε να κατεβάσει το σορτσάκι του πριν από την εκτέλεση ενός φάουλ για να αποπροσανατολίσει τους αντιπάλους του.

Futbol, Universidad Catolica vs Atletico Nacional.
Copa Libertadores 2021.
El jugador de Atletico Nacional Geisson Perea, izquierda, juega el baln contra Universidad Catolica durante el partido del grupo F de la Copa Libertadores realizado en el estadio San Carlos de Apoquindo.
Santiago, Chile.
26/05/2021
Marcelo Hernandez/Photosport

Football, Universidad Catolica vs Atletico Nacional.
2021 Copa Libertadores Championship.
Atletico Nacionals player Geisson Perea,  left , play the ball against Universidad Catolica during the group F match of the Copa Libertadores Championship held at San Carlos de Apoquindo stadium in Santiago, Chile.
05/26/2021
Marcelo Hernandez/Photosport (Photo by MARCELO HERNANDEZ/PHOTOSPORT / PHOTOSPORT / PHOTOSPORT via AFP)
Ο Γκέισον Περέα MARCELO HERNANDEZ/PHOTOSPORT/AFP

Ο στόπερ της Σάντα Φε, Γκέισον Περέα χρησιμοποίησε μία αρκετά ασυνήθιστη τακτική για να μπορέσει να αποπροσανατολίσει τους αντιπάλους κατά την εκτέλεση ενός φάουλ στην αναμέτρηση της ομάδας του για το πρωτάθλημα της Κολομβίας.

Συγκεκριμένα, ο 31χρονος Κολομβιανός αμυντικός κατά την αναμονή για την εκτέλεση του φαουλ σε μια ακατανόητη ενέργεια κατέβασε το σορτσάκι του δείχνοντας την ευαίσθητη περιοχής και μάλιστα μπροστά στον διαιτητή.

Μέχρι στιγμής ούτε ο Περέα, ούτε η ομάδα του αλλά ούτε και η Ομοσπονδία της Κολομβίας έχουν τοποθετηθεί δημόσια για το περιστατικό.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Διαβάστε Περισσότερα

Μπενζεμά: Η ιστορία πίσω από την εμφάνιση 2Pac στη Χρυσή Μπάλα

Συγκλονιστικός Ιγκουαΐν, απαρηγόρητος στο τελευταίο του ματς

Ποιος Εμπαπέ; Βινίσιους και Ροντρίγκο λέει ο Φλορεντίνο Πέρεθ

News 24/7

24MEDIA NETWORK