Ποιος Εμπαπέ; Βινίσιους και Ροντρίγκο λέει ο Φλορεντίνο Πέρεθ

Στη βραδιά της απονομής της Χρυσής Μπάλας ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ. Ο ισχυρός άνδρας του ισπανικού ποδοσφαίρου ρωτήθηκε για τον Κιλιάν Εμπαπέ και με δύο κουβέντες άδειασε τον Γάλλο σταρ της Παρί.

Brazilian soccer player Vinicius Jr, left, and Real Madrid President Florentino Perez pose for the media during his official presentation for Real Madrid at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Friday, July 20, 2018. (AP Photo/Francisco Seco)
Στιγμή από την παρουσίαση του Βινίσιους με τον πρόεδρο της Ρεάλ στο πλάι του AP PHOTO/FRANCISCO SECO

Αν έχει τελειώσει η υπόθεση του Κιλιάν Εμπαπέ με την Ρεάλ Μαδρίτης κανείς δεν μπορεί να το πει με βεβαιότητα. Στο ποδόσφαιρο οι ανατροπές είναι καθημερινό φαινόμενο. Ο Φλορεντίνο Πέρεθ μέχρι στιγμής, πάντως, γειώνει τον Γάλλο σταρ και τα σενάρια που τον θέλουν να επιθυμεί να μετακομίσει άμεσα στη Μαδρίτη.

Ο πρόεδρος της Ρεάλ ήταν στο γκαλά για τη Χρυσή Μπάλα (σ.σ. την κατέκτησε ο Καρίμ Μπενζεμά) και ρωτήθηκε για την πολύκροτη υπόθεση.

Ο Πέρεθ σε ερώτηση που του έγινε για το αν διαβάζει αυτά που γράφονται είπε "...δεν τα διαβάζω καν. Περάσαμε καλά το καλοκαίρι. Τώρα, δεν έχει νόημα. Δεν μπορείς να γνωρίζεις τίποτα για το μέλλον, αλλά η Ρεάλ έχει δύο καταπληκτικούς ποδοσφαιριστές μπροστά. Ροντρίγκο και Βινίσιους είναι δύο παίκτες που μπορούν να κερδίσουν τη Χρυσή Μπάλα..."

Παράλληλα, ο Πέρεθ ρωτήθηκε και για την υπόθεση του Έρλινγκ Χάλαντ κι αν γνωρίζει την ύπαρξη ρήτρας στο συμβόλαιό του "...Δεν έχω ιδέα, έχουμε ήδη τους καλύτερους παίκτες..." Υπενθυμίζουμε πως ο Εμπαπέ μετά από τη νίκη της Παρί εις βάρος της Μαρσέιγ είχε πει ότι δεν γνωρίζει τίποτα γι' αυτά που γράφονται και σοκαρίστηκε κιόλας με τα όσα διαδίδονται στον Τύπο.

Διαβάστε περισσότερα

Χρυσή Μπάλα: Ο Μπενζεμά με την πρώην και τη νυν στο γκαλά

Χρυσή Μπαλά: "Στιλάρα" στο Παρίσι ο Καρίμ Μπενζεμά που θύμισε 2Pac

News 24/7

24MEDIA NETWORK