Πογκμπά: Κόπηκε για ανεπίτρεπτο λόγο και λίγο αργότερα τραυματίστηκε ξανά

Τις υπηρεσίες του Πολ Πογκμπά θα στερηθεί ξανά η Γιουβέντους καθώς ο ποδοσφαιριστής τραυματίστηκε στη τελευταία προπόνηση πριν από την αναμέτρηση της ομάδας του με την Σαμπντόρια.

FILE - Manchester United's Paul Pogba looks up during the English Premier League soccer match between Leicester City and Manchester United at King Power stadium in Leicester, England, Saturday, Oct. 16, 2021. French prosecutors are investigating allegations that World Cup winner Paul Pogba was targeted by extortion attempts by his brother and childhood friends. The Paris prosecutor's office said Monday Aug. 29, 2022 it opened an investigation earlier this month into attempted organized extortion, which is being handled by anti-corruption police. (AP Photo/Rui Vieira, File)
Ο Πολ Πογκμπά με την φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην αναμέτρηση με τη Λέστερ AP

Και άλλη παράταση θα πάρει η επιστροφή του Πολ Πογκμπά στους αγωνιστικούς χώρους καθώς μετά από τον τραυματισμό που τον άφησε εκτός για μεγάλο χρονικό διάστημα, ξανατραυματίστηκε.

Παρά το γεγονός πως ο Γάλλος χαφ είχε επιστρέψει στις προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα, το γεγονός πως έφτασε αργοπορημένα στην προπόνηση, ανάγκασε τον Αλέγκρι να μην τον συμπεριλάβει στην αποστολή για την αναμέτρηση με την Φράιμπουργκ και έτσι δεν έγινε ποτέ το πολυαναμενόμενο ντεμπούτο του.

Λίγες μόλις ημέρες μετά από το παράπτωμα του Γάλλου που του στέρησε τη συμμετοχή στην αναμέτρηση της Γιουβέντους για το Europa League, ο Πογκμπά υπέστη μυϊκό τραυματισμό και τέθηκε εκτός πλάνων του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι τουλάχιστον για την αναμέτρηση με την Σαμπντόρια.

Δείτε το σχετικό tweet

Διαβάστε Περισσότερα

Τζέραρντ: Στην Τουρκία για να κλείσει στην "ομάδα των Ελλήνων", λένε οι Άγγλοι

Γαλλία: Ποδοσφαιριστής της Λανς έκανε χατ τρικ σε χρόνο - ρεκόρ

Σίμονς: Η PSV τον θέλει αλλά Παρί και ομάδες της Premier League καιροφυλαχτούν

News 24/7

24MEDIA NETWORK