Τζέραρντ: Στην Τουρκία για να κλείσει στην "ομάδα των Ελλήνων", λένε οι Άγγλοι

Στην Κωνσταντινούπολη προκειμένου να διαπραγματευτεί το ενδεχόμενο συνεργασίας του με την Τραμπζονσπόρ αναμένεται το επόμενο διάστημα ο Στίβεν Τζέραρντ, σύμφωνα με την DailyMail.

Aston Villa's head coach Steven Gerrard, right, reacts during the English Premier League soccer match between Aston Villa and Chelsea at Villa Park in Birmingham, England, Sunday, Oct. 16, 2022. (AP Photo/Rui Vieira)
Ο Στίβεν Τζέραρντ στον πάγκο της Άστον Βίλα AP

Ελεύθερος είναι τους τελευταίους μήνες ο Στίβεν Τζέραρντ μετά από την αποχώρησή του από τον πάγκο της Άστον Βίλα και βρίσκεται σε συζητήσεις για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της DailyMail, που επικαλείται πηγές από την Τουρκία ο πρώην αρχηγός της Λίβερπουλ αναμένεται να ταξιδέψει στην Κωνσταντινούπολη προκειμένου για να διαπραγματευτεί με την διοίκηση της Τραμπζονσπόρ.

Από την τουρκική ομάδα των Μπακασέτα και Σιώπη αποχώρησε πριν λίγες ημέρες ο Αμπντουλάχ Αβτζί εξαιτίας των διαδοχικών αρνητικών αποτελεσμάτων που έχουν φέρει την ομάδα στην έκτη θέση της βαθμολογίας του τουρκικού πρωταθλήματος.

Θυμίζουμε, ότι ο Τζέραρντ βρέθηκε το προηγούμενο διάστημα πολύ κόντα στον πάγκο της εθνικής Πολωνίας ενώ συζητήσεις είχε και με την Λιντς.

Διαβάστε Περισσότερα

Ρεάλ: Πήρε την τελική της απόφαση για τον Εμπαπέ

Μανέ: Έστειλε μήνυμα στήριξης στον Κανσέλο και ανατρέπει το κλίμα

Μουρίνιο: Η "προφητική" του δήλωση που φουντώνει τα σενάρια για το μέλλον

News 24/7

24MEDIA NETWORK