Σίμονς: Η PSV τον θέλει αλλά Παρί και ομάδες της Premier League καιροφυλαχτούν

Πώς είναι πεπεισμένος ότι ο Τσάβι Σίμονς θα παραμείνει στην Αϊντχόφεν και την ερχόμενη χρονιά παρά τη ρήτρα της Παρί και το ενδιαφέρον ομάδων της Premier League, δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της ομάδας, Μάρσελ Μπραντς.

PSV's Xavi Simons controls the ball during the Europa League group A soccer match between PSV and Arsenal at the Philips stadium in Eindhoven, Netherlands, Thursday, Oct. 27, 2022. (AP Photo/Peter Dejong)
Ο Τσάβι Σίμονς με τη φανέλα της Αϊντχόφεν AP

Σε ένα από τα πρόσωπα της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου αναμένεται να εξελιχθεί ο Τσάβι Σίμονς καθώς πληθαίνουν τα σενάρια για το μέλλον του.

Η Αϊντχόφεν απέκτησε τον ποδοσφαιριστή το περασμένο καλοκαίρι από την Παρί Σεν Ζερμέν ως ελεύθερος αλλά οι Γάλλοι έβαλαν ειδικό όρο στο συμβόλαιο του νεαρού που τους δίνει τη δυνατότητα να τον κάνουν και πάλι δικό τους το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο Σίμονς έχει δηλώσει πως του λείπει το Παρίσι και θα ήταν θετικός σε ενδεχόμενο επιστροφής, με τον αθλητικό της Αϊντχόφεν, Μάρσελ Μπραντς να είναι πεπεισμένος πως ο 19χρονος θα παραμείνει στην ολλανδική ομάδα και την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο αλλά πλην της Παρί να "φοβάται" και το ενδεχόμενο της Premier League.

"...Δεν πιστεύω 100% πως θα επιστρέψει στην Παρί. Είμαι πεπεισμένος πως θα συνεχίσει να αγωνίζεται εδώ την επόμενη χρονιά. Θα δούμε αν μπορούμε να βγάλουμε αυτή τη ρήτρα της Παρί. Νομίζω ότι πλην της Παρί ονειρεύεται και την Premier League..."

Δείτε τις σχετικές δηλώσεις

Διαβάστε Περισσότερα

Μανέ: Έστειλε μήνυμα στήριξης στον Κανσέλο και ανατρέπει το κλίμα

Φιρμίνο: Μπορεί να αυτοπροτάθηκε σε κορυφαίο κλαμπ αλλά του έγινε κρούση από ομάδα "έκπληξη"

Μπιέλσα: Η κίνηση που δείχνει ότι επιστρέφει στην Premier League

News 24/7

24MEDIA NETWORK