Ποιος είναι ο Απόστολος Τερζής που "έσωσε" τον ΠΑΟΚ (VIDEO)

Ως η φωνή της λογικής λειτούργησε στον πάγκο του ΠΑΟΚ ο Απόστολος Τερζής, αμέσως μετά την αποβολή του Έργκις Κάτσε.

Ποιος είναι ο Απόστολος Τερζής που "έσωσε" τον ΠΑΟΚ (VIDEO)

Τη στιγμή που ο -γεμάτος εκνευρισμό- Άγγελος Αναστασιάδης λειτούργησε βεβιασμένα, καλώντας άπαντες να φύγουν για τ' αποδυτήρια, ως αντίδραση για τη διαιτησία του Χρήστου Μήτσιου μέχρι εκείνο το σημείο, ο προπονητής τερματοφυλάκων του "Δικεφάλου", ο τύπος με το μπουφάν και την κουκούλα, είχε "πυροσβεστικό" ρόλο και συγκράτησε άπαντες. Πρώτον απ' όλων τον προπονητή του ΠΑΟΚ, ο οποίος είχε αρχίσει να φεύγει κάνοντας χαρακτηριστικές χειρονομίες προς τους υπολοίπους.

Ο Απόστολος Τερζής, για όσους δεν γνωρίζουν, είναι παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, ετών 53ων και μέλος του τεχνικού επιτελείου από το καλοκαίρι κατ' επιλογήν του Άγγελου Αναστασιάδη, με τον οποίο συνεργάζονται χρόνια, συνυπάρχοντας και σε ΠΑΣ Γιάννινα και σε Πλατανιά. Στον "Δικέφαλο" αγωνίστηκε από τα μέσα της δεκαετίας του '80 και μέχρι τα τέλη της. Συνολικά μέτρησε 56 συμμετοχές, τις περισσότερες τη σεζόν 1986-87 (27).

Ποιος είναι ο Απόστολος Τερζής που "έσωσε" τον ΠΑΟΚ (VIDEO)

Από ανθρώπους που τον γνωρίζουν καλά, θεωρείται άνθρωπος χαμηλών τόνων, cool τύπος χαρακτηρίζεται, ο οποίος ξέρει να κρατάει τις ισορροπίες και να λειτουργεί πάντα με ηρεμία και σύνεση εντός και εκτός γηπέδων. Όπως δηλαδή ενήργησε στην Μυτιλήνη, σώζοντας τον ΠΑΟΚ από ένα φιάσκο που θα μπορούσε να επιφέρει βαριά τιμωρία.

Διαβάστε ακόμη:

Τα γαλλικά του Κάτσε και η εντολή του Άγγελου να φύγουν από το γήπεδo (VIDEOS)

Καλλονή - ΠΑΟΚ 1-2 (VIDEO)

Το χρονικό μιας παρ' ολίγον αποχώρησης

Αναστασιάδης: "Ευλογία να μας σφυρίζει αυτό το παλικάρι"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ