Διέλυσε με τέσσερα γκολ την Λίβερπουλ και τώρα έχει καφετέρια και παίζει κιθάρα σε μπάντα

Με αφορμή την πεντάρα της Ρεάλ κόντρα στην Λίβερπουλ θυμηθήκαμε έναν παλιό ήρωα της Premier League που σκόραρε τέσσερα μόνος του εις βάρος των Κόκκινων.

Διέλυσε με τέσσερα γκολ την Λίβερπουλ και τώρα έχει καφετέρια και παίζει κιθάρα σε μπάντα
PRINT SCREEN/INSTAGRAM

Πώς περνάνε έτσι τα χρόνια; Η Λίβερπουλ διασύρθηκε από την Ρεάλ 5-2 στο Άνφιλντ και το μυαλό μας πήγε σε μία παλαιότερη συντριβή των Κόκκινων, εκτός έδρας, σε αγώνα της Premier League.

Ήταν Νοέμβριος του 2000 όταν η πάλαι ποτέ μεγάλη Λιντς νίκησε με 4-3.

Μπορεί ο Βινίσιους να έχει σκοράρει πέντε γκολ κατά της Λίβερπουλ, τα περισσότερα από κάθε άλλον συνάδελφό του στο UCL, αλλά σε εκείνο το ματς ένας ήταν που έβαλε και τα τέσσερα της ομάδας του Έλαντ Ρόουντ. Ο Μαρκ Βίντουκα. Τον θυμάστε;

Οι νεότεροι δύσκολα, αλλά πρόκειται για Αυστραλοκροάτη επιθετικό με 240 συμμετοχές στην Premier League και 97 γκολ (βάλτε και τις 17 ασίστ του).

Και τι κάνει τώρα ο Βίντουκα; Ασχολείται με το ποδόσφαιρο μήπως; Καθόλου! Ο 47χρονος σήμερα παλαίμαχος φορ έχει κάνει στροφή στην καριέρα του και πλέον τρέχει καφετέρια στην Κροατία, ενώ οπότε λείπει ο κιθαρίστας από την μπάντα του γιου του αναλαμβάνει εκείνος να παίξει.

Ο Μαρκ Βίντουκα τότε...

Australian player Mark Viduka in action during their World Cup qualifier second leg against Uruguay at the Olympic Stadium ins Sydney, Wednesday, Nov. 16, 2005.  (AP Photo/Rick Rycroft)
Ο Μαρκ Βίντουκα AP PHOTO/RICK RYCROFT

Διαβάστε περισσότερα

Γαλατασαράι: Θέλει τον Κωνσταντέλια της Ρωσίας με 15.000.000 ευρώ

Βίνι, Ρεάλ: Σύμφωνα με τον δάσκαλο είναι μοναδικός στον κόσμο

Ρεάλ: Ο Τόνι Κρόος πέταξε άλλο ένα στοιχείο για το μέλλον του

News 24/7

24MEDIA NETWORK