Premier League: Απέρριψε πρόταση για να γίνει...F1

Πρόταση ύψους 15.000.000 ευρώ δέχθηκε η Premier League από την Box to Box Films προκειμένου να γίνει ντοκιμαντέρ ανάλογο μ' αυτό της F1.

Arsenal's Gabriel Martinelli, centre, celebrates with Arsenal's Gabriel, left, and Arsenal's Bukayo Saka, right, after scoring his side's opening goal during the English Premier League soccer match between Arsenal and Crystal Palace at Emirates stadium in London, Sunday, March 19, 2023. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Οι παίκτες της Άρσεναλ AP

Μία άνευ προηγουμένου πρόταση φέρεται πως απέρριψαν οι ομάδες της Premier League, σύμφωνα με δημοσιεύματα των Times και του Athletic.

Όπως αναφέρουν τα εν λόγω μέσα, οι Box to Box Flims κατέθεσε στις ομάδες της Premier League πρόταση ύψους 15.000.000 ευρώ προκειμένου να γίνει ένα ντοκιμαντέρ ανάλογο με το "Drive to Survive" που εκπέμπει για την F1 στην πλατφόρμα του Netflix.

Παρά το γεγονός πως επρόκειτο για πρόταση μαμούθ, οι ομάδες δεν έδειξαν να είναι θετικές σε ένα τέτοιο εγχείρημα και η ιδέα αυτή, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, δεν θα υλοποιηθεί.

Διαβάστε Περισσότερα

Μίνι Καμπίπ: Μπήκε σε "μπελάδες" μετά από απαράδεκτη ενέργεια που έκανε

Γιουνάιτεντ: Στα "σκαριά" η αποχώρηση δύο κεντρικών αμυντικών της

Μπάγερν: Ο Τούχελ "κυνηγάει" κορυφαίο άσο της Τσέλσι

News 24/7

24MEDIA NETWORK