Πρώην αστέρι της Νάπολι ετοιμάζεται να αφήσει την Ευρώπη για χάρη του MLS

Σε δίαυλο επικοινωνίας με την Λος Άντζελες Γκάλαξι βρίσκεται ο Ίρβινγκ Λοσάνο σύμφωνα με ανάρτηση του Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Πρώην αστέρι της Νάπολι ετοιμάζεται να αφήσει την Ευρώπη για χάρη του MLS
Ο Ίρβινγκ Λοσάνο με τη φανέλα της εθνικής Μεξικού COPYRIGHT 2022 THE ASSOCIATED PRESS. ALL RIGHTS RESERVED

Το ενδεχόμενο αποχώρησης από τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα για λογαριασμό του MLS εξετάζει ο Ίρβινγκ Λοσάνο, σύμφωνα με όσα αναφέρει σε ανάρτησή του ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Συγκεκριμένα, ο πρώην άσος της Νάπολι, ο οποίος τους τελευταίους μήνες βρίσκεται στην Ολλανδία για λογαριασμό της Αϊντχόφεν, φέρεται πως εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να μετακομίσει στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού για τους Λος Άντζελες Γκάλαξι.

Ο 28χρονος Μεξικανός, ο οποίος αγωνίζεται και στα δύο άκρα της επίθεσης, βρισκόταν σε συζητήσεις με την ομάδα του MLS και στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού αλλά προτίμησε να παραμείνει στα ευρωπαϊκά γήπεδα.

Τόσο ο παίκτης όσο και η ομάδα από το Λος Άντζελες είναι θετικοί στο ενδεχόμενο συνεργασίας το 2024, χωρίς όμως να είναι ξεκάθαρο αν αυτό θα γίνει στη χειμερινή ή στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο.

Θυμίζουμε πως ο Λοσάνο ήρθε στα ευρωπαϊκά γήπεδα για πρώτη φορά το 2017 για λογαριασμό της Αϊντχόφεν η οποία τον πούλησε στην Νάπολι 2 χρόνια αργότερα αντί 45.000.000 ευρώ και τον έκανε και πάλι δικό της το περασμένο καλοκαίρι αντί 15.000.000 ευρώ, με τον Μεξικάνο μάλιστα να υπογράφει συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το 2028.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Μπαρτσελόνα: Αυτό είναι το μεροκάματο μαμούθ που θα καταβάλλει η FIFA στους μπλαουγκράνα για τον Γκάβι

Μάντσεστερ Σίτι: Ο Μπερνάρντο Σίλβα θέλει να φέρει στην άλλη πλευρά της πόλης τον κορυφαίο στόχο του Τεν Χαχ

Ο Σάντσο απέρριψε την Σαουδική Αραβία και πλέον ένα είναι το φαβορί για την απόκτησή του

News 24/7

24MEDIA NETWORK