Προσφορά εκατομμυρίων στον Μπέλιγχαμ

Σύμφωνα με αγγλικό δημοσίευμα που αναπαράγουν τα ισπανικά ΜΜΕ ο Τζουντ Μπέλιγχαμ έχει στα χέρια του μία τεράστια προσφορά εκτός ποδοσφαίρου.

Προσφορά εκατομμυρίων στον Μπέλιγχαμ
Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης AP

Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ το καλοκαίρι έκανε το μεγάλο βήμα και από την Μπορούσια Ντόρτμουντ πήρε τη μεταγραφή στην Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Άγγλος μέσος με το καλημέρα σας έγινε σύμβολο της ισπανικής ομάδας και την οδηγεί με τα γκολ του σε σπουδαίες νίκες όπως αυτή απέναντι στη μεγάλη αντίπαλο Μπαρτσελόνα.

Το μέγεθος του Μπέλιγχαμ έχει γίνει τεράστιο και αγγίζει τομείς εκτός ποδοσφαίρου. Συγκεκριμένα, ο νεαρός ποδοσφαιριστής -σύμφωνα με αγγλικό ρεπορτάζ που αναπαράγει η Mundo Deportivo- έχει στα χέρια του μία τεράστια οικονομικό προσφορά από το χώρο της μόδας.

Συγκεκριμένα η Louis Vuitton φέρεται να έχει προσεγγίσει τον ποδοσφαιριστή με πολλά εκατομμύρια για να τον πείσει να δεχθεί να γίνει ο σπόνσοράς του. Ο Μπέλιγχαμ στην τελετή της Χρυσής Μπάλας φόρεσε ρούχα του συγκεκριμένου brand ενώ το Μέσο σημειώνει ότι μαζί με τον αδερφό του είχαν δώσει το παρών στην επίδειξη της καλοκαιρινής κολεξιόν για το 2024 του οίκου στο Παρίσι.

Τα οικονομικά δεδομένα της πρότασης δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας. Επίσης, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο γαλλικός οίκος ασχολείται με το ποδόσφαιρο, καθώς στο παρελθόν έχει συνεργαστεί με τους Πελέ, Ζιντάν, Μαραντόνα, Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο. Όλοι οι προαναφερθέντες έχουν συμμετάσχει σε καμπάνιες της Louis Vuitton.

Διαβάστε περισσότερα

Το βασιλικό δίλημμα: Μόντριτς ή Κασεμίρο;

Αντουάν Γκριεζμάν, το ξεκαθάρισμα: Φεύγει ή όχι από την Ατλέτικο

Ο Τσάβι είπε "end of story" στα σενάρια φυγής του Γκουντογκάν με φοβερή ατάκα

News 24/7

24MEDIA NETWORK