Προσπάθειες της Ρεάλ να μειωθεί η ποινή και να καθαρίσει η εικόνα του Ρονάλντο

Η απόφαση της επιτροπής διοργάνωσης για την τιμωρία του Κριστιάνο Ρονάλντο αναμένεται να ανακοινωθεί την Τετάρτη (28/01), με τα ισπανικά ΜΜΕ (κυρίως της Καταλονίας) να κάνουν λόγο για προσπάθειες της Ρεάλ Μαδρίτης με θεμιτά και αθέμιτα μέσα να μην επιβληθεί ποινή άνω των 2 αγωνιστικών.

Προσπάθειες της Ρεάλ να μειωθεί η ποινή και να καθαρίσει η εικόνα του Ρονάλντο

Έντονη είναι η φημολογία ότι αμέσως μετά από το τέλος του αγώνα με την Κόρδοβα, όπου χειροδίκησε εναντίον του Χοσέ Άνχελ Κρέσπο και του Εντιμάρ Φράγκα, παράγοντες της ομάδας πίεσαν τον διαιτητή να αλλάξει όσα είχε γράψει στο φύλλο αγώνα, στα οποία αναγράφεται ότι "έδωσε ένα χτύπημα σε αντίπαλο χωρίς να έχει την μπάλα και σε απόσταση από την αγωνιστική δράση".

Εξάλλου, όπως καταγράφει η "Mundo Deportivo" της Τετάρτης, οι άνθρωποι των πρωταθλητών Ευρώπης και κόσμου προσπαθούν να "ξεπλύνουν" την εικόνα του Πορτογάλου στα μάτια του κόσμου και των ΜΜΕ, υποστηρίζοντας ότι η πράξη του ήταν μία αντίδραση μετά από σωρεία προσβολών που άκουσε στο γήπεδο.

Επιπλέον, αξιοσημείωτη είναι η απολογητική στάση από πλευράς του 29χρονου επιθετικού, που προβάλλεται με κάθε τρόπο. Αρχικά ήταν το tweet μεταμέλειας αμέσως μετά από τον επίμαχο αγώνα, ενώ τη Δευτέρα, ο ραδιοφωνικός σταθμός της Μαδρίτης "COPE" αποκάλυψε ότι ο αρχισκόρερ των "μερένγκες" απολογήθηκε στον Κάρλο Αντσελότι και στους συμπαίκτες του και υποσχέθηκε ότι δεν θα αφήσει την ομάδα ξανά με 10 παίκτες.

Τέλος, δεν είναι λίγα τα ΜΜΕ που πρόσκεινται στη Ρεάλ, τα οποία κάνουν λόγο για τη δύσκολη ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Ρονάλντο, μετά από τον χωρισμό του από την Ιρίνα Σάικ, που επηρεάζει το παιχνίδι του.

Οι προσπάθειες της Ρεάλ αποσκοπούν σε μία τιμωρία το πολύ με δύο αγωνιστικές, εκ των οποίων η μία, το προσεχές παιχνίδι με τη Ρεάλ Σοθιεδάδ, αφορά στην κόκκινη κάρτα. Σε περίπτωση που δεν πιάσουν τόπο, τότε ο Ρονάλντο αναμένεται να τιμωρηθεί με τουλάχιστον 4 αγωνιστικές, που σημαίνει ότι θα απουσιάσει και από τα παιχνίδια με Σεβίλλη (εντός, 4 Φεβρουαρίου), Ατλέτικο (εκτός, 7 Φεβρουαρίου) την Λα Κορούνια (εντός, 14 Φεβρουαρίου).

Διαβάστε ακόμη

20ή αγ.: Σώθηκε στο 88' η Ρεάλ, έχασε τον Ρονάλντο (VIDEO)

Κλωτσιά του Kριστιάνο Ρονάλντο και αποβολή (VIDEO)

Ρονάλντο: "Συγγνώμη για την ενέργειά μου"

News 24/7

24MEDIA NETWORK