Πρόβλημα με την έγκριση του συμβολαίου του Χάνσι Φλικ από τη La Liga

Προέκυψε πρόβλημα με την έγκριση του συμβολαίου του Χάνσι Φλικ από την La Liga παρόλο που ο Γερμανός ανακοινώθηκε από την Μπαρτσελόνα λίγες ημέρες νωρίτερα και πλέον ο σύλλογος οφείλει να ξεκινήσει οικονομικούς ελιγμούς.

Bayern coach Hansi Flick arrives for the German Bundesliga first devision soccer match between FC Bayern Munich and Bayer Leverkusen 04 in Munich, Germany, Saturday, Nov. 30, 2019. (AP Photo/Matthias Schrader)
(AP Photo/Matthias Schrader) AP

Η Μπαρτσελόνα μπορεί να προχώρησε στην αντικατάσταση του Τσάβι με τον Χάνσι Φλικ, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως η υπόθεση έχει ολοκληρωθεί για τους "Μπλαουγκράνα", οι οποίοι καλούνται να διαχειριστούν άλλον έναν οικονομικό "γρίφο".

Υποστηρίζεται πως το συμβόλαιο του Χάνσι Φλικ δεν μπορεί να πάρει την απαραίτητη έγκριση από την LaLiga λόγω περιορισμένων οικονομικών συνθηκών του συλλόγου. Επομένως, ο σύλλογος καλείται να βρει άμεσα λύσεις που θα εξασφαλίσουν μία ελάφρυνση του προϋπολογισμού προκειμένου να εγκριθεί η απόκτηση του Γερμανού τεχνικού.

Μάλιστα, φαίνεται πως οι διοικούντες γνώριζαν εκ των προτέρων πως θα προέκυπτε κώλυμα στην υπόθεση, παρόλα αυτά δεν αποδείχθηκε εφικτή η αποφυγή του προβλήματος.

Αξίζει να αναφερθεί πως ο Τσάβι είχε κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου μετά τον τελευταίο του αγώνα στην τεχνική ηγεσία υποστηρίζοντας πως ο αντικαταστάτης του θα «υποφέρει» λόγω των οικονομικών περιορισμών που αντιμετωπίζει ο σύλλογος.

Διαβάστε περισσότερα

Ο Αμπέλ Φερέιρα γλίτωσε από την Τσέλσι, αλλά όχι από την Γουέστ Χαμ: Οι Άγγλοι πάνε να του πάρουν top ταλέντο

Ομάδα έκπληξη ενεργοποιήθηκε και θέλει τον αδερφό του Μπέλιγχαμ, έχει πέραση ο αδερφός του Τζουντ

News 24/7

24MEDIA NETWORK