Ράμος: Αυτό είναι το φαβορί για την απόκτησή του

Φαβορί για την απόκτηση του Σέρχιο Ράμος είναι η Ίντερ Μαϊάμι σύμφωνα με την καταλανική SPORT.

PSG's Sergio Ramos reacts during the French League One soccer match between FC Lorient and Paris Saint-Germain at the Moustoir stadium in Lorient, western France, Sunday, Nov. 6, 2022. (AP Photo/Jeremias Gonzalez)
Ο Σέρχιο Ράμος AP PHOTO/JEREMIAS GONZALEZ

Παρελθόν από την Παρί Σεν Ζερμέν αποτελεί ο Σέρχιο Ράμος καθώς οι δύο πλευρές αποφάσισαν να μην ανανεώσουν τη συνεργασία τους.

Ο Ισπανός αμυντικός έχει ξεκαθαρίσει πως θέλει να παραμείνει στο κορυφαίο επίπεδο, με πρόσφατο δημοσίευμα μάλιστα να τον συνδέει με την Σεβίλλη, η οποία όμως δεν φέρεται να "ψήνεται" για την απόκτησή του, ενώ και ομάδες από τη Σαουδική Αραβία μόνο αδιάφορες δεν είναι με την περίπτωσή του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της καταλανικής SPORT, ο Ράμος δεν αποκλείεται να γίνει κάτοικος Μαϊάμι για χάρη της ομάδα του Ντέιβιντ Μπέκαμ, η οποία πρόσφατα έκλεισε ένα από τα μεγαλύτερα deal στην ιστορία της με την υπογραφή του Λιονέλ Μέσι.

Θυμίζουμε ότι η Ίντερ Μαϊάμι πρόσφατα ολοκλήρωσε τη συμφωνία της και με τον Σέρχιο Μπούσκετς, ενώ η καταλανική SPORT αναφέρει πως πλην του Ράμος δεν αποκλείεται να κινηθεί και για την απόκτηση του Ζόρντι Άλμπα.

Διαβάστε Περισσότερα

Μπαρτσελόνα: Ο Ντέκο έπεισε τον "Τούρκο Μέσι" και οι μπλαουγκράνα έκλεισαν ειδικό deal ελέω FFP

Αλ Νασρ: Για χατίρι του CR7 προσεγγίσει κορυφαίο γκολκίπερ

Ίντερ: Μετά την πώληση Μπρόζοβιτς, κάνει το κόλπο γκρόσο με Λουκάκου

News 24/7

24MEDIA NETWORK