Ράμος: Έχει στα χέρια του διαστημική πρόταση, τρεις φορές μεγαλύτερη από αυτή της Παρί

Πρόταση ύψους 30.000.000 ευρώ αναμένεται να καταθέσει στον Σέρχιο Ράμος η Αλ Χιλάλ σύμφωνα με δημοσίευμα του FootMercato.

PSG's Sergio Ramos reacts during the French League One soccer match between FC Lorient and Paris Saint-Germain at the Moustoir stadium in Lorient, western France, Sunday, Nov. 6, 2022. (AP Photo/Jeremias Gonzalez)
Ο Σέρχιο Ράμος AP PHOTO/JEREMIAS GONZALEZ

Λήγει το συμβόλαιο του Σέρχιο Ράμος το ερχόμενο καλοκαίρι με την Παρί Σεν Ζερμέν και παρά το γεγονός πως υπάρχει θετικό κλίμα στις διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών δεν έχει προκύψει ακόμα κάποια οριστική συμφωνία.

Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός, παρά το δύσκολο ξεκίνημά του με τη φανέλα των Γάλλων, έχει βρει τον εαυτό και έχει κερδίσει θεσή βασικού στην "ομάδα των αστέρων".

Ο Ράμος αυτή την στιγμή λαμβάνει περίπου 10.000.000 ευρώ ετησίως, με την Πάρι να φέρεται διατεθειμένη να του προσφέρει νέο συμβόλαιο αλλά με λίγο πιο μειωμένες αποδοχές.

Την ίδια στιγμή, όπως αναφέρει το FOOTMERCATO, ο 37χρονος κεντρικός αμυντικός έχει στα χέρια του πρόταση ύψους 30.000.000 ευρώ ετησίως για συμβόλαιο διετούς συνεργασίας από την Αλ Χιλάλ της Σαουδικής Αραβίας.

Πάντως, ο ίδιος ο Ράμος σε παλαιότερες δηλώσεις του είχε ξεκαθαρίσει πως θέλει να συνεχίσει να αγωνίζεται στο υψηλότερο επίπεδο για όσο τον "ακούει" το σώμα του ενώ θυμίζουμε πως πλην της Αλ Χιλάλ το όνομα του είχε ακουστεί και για την Αλ Νασρ του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Διαβάστε Περισσότερα

Αίντραχτ: "Έκοψε" τα όνειρα για το αστέρι που πήρε "τσάμπα" και κοστολογεί 100 εκατ.

Μπάγερν: Ο Μίλερ πέτυχε ανοιχτό παραθυράκι από το...σπίτι του

Τότεναμ: Αυτοί οι δύο παικταράδες θα αποχωρούσαν αν έμενε ο Κόντε

News 24/7

24MEDIA NETWORK