Ραμός: Η μεταγραφική κίνηση της Παρί που αφήνει στον αέρα τον Ισπανό

Ο Σέρχιο Ράμος για μία ακόμη φορά στην Παρί νιώθει την αβεβαιότητα έπειτα από τα μεταγραφικά σενάρια για στόπερ.

PSG's Sergio Ramos celebrates after scoring his side's third goal during the French Super Cup final soccer match between Nantes and Paris Saint-Germain at Bloomfield Stadium in Tel Aviv, Israel, Sunday, July 31, 2022. (AP Photo/Ariel Schalit)
Ο Σέρχιο Ράμος δεν χάνει με τη φανέλα της Παρί AP PHOTO/ARIEL SCHALIT

Ο Σέρχιο Ράμος υπέγραψε με την Παρί, αλλά στην αρχή της καριέρας του εκεί αντιμετώπισε πολλά προβλήματα. Τραυματισμοί τον άφησαν πίσω και ο Ισπανός βρέθηκε στην έξοδο.

Ωστόσο, ο πρώην αρχηγός της Ρεάλ έκανε την ανατροπή κι έγινε βασικό κομμάτι στα σχέδια του Γκαλτιέ. Πάλι, όμως, τα πράγματα δείχνουν ν' αλλάζουν...

Δεν είναι λίγα τα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι ο Ράμος, ξανά, νιώθει αβεβαιότητα στο ρόστερ της Παρί και πως δεν θα του δοθεί νέο συμβόλαιο. Συγκεκριμένα, οι Παριζιάνοι φέρονται να έχουν μπει αποφασιστικά στη διεκδίκηση του Μίλαν Σκρίνιαρ της Ίντερ.

Μάλιστα, η Equipe έγραψε πρόσφατα πως Σκρίνιαρ - Παρί έχουν συμφωνήσει προφορικά και ο παίκτης το καλοκαίρι αναμένεται ν' αποτελέσει ελεύθερη μεταγραφή των Γάλλων. Επίσης, γράφεται ότι ο παίκτης θα παίρνει 9.000.000 ευρώ το χρόνο.

Όσον αφορά στον Ράμος, εδώ και καιρό, φημολογείται ότι δεν αποκλείεται να ακολουθήσει το μονοπάτι του Κριστιάνο Ρονάλντο και να γίνει η νέα μεγάλη μεταγραφή της Αλ Νασρ.

Διαβάστε περισσότερα

Ντάνι Άλβες: Πώς είναι οι φυλακές που οδηγήθηκε ο Βραζιλιάνος

Αδιανόητη καταστροφή για Μπολτ: Με τόσα χρήματα έμεινε στο λογαριασμό του

Λούκα Ντόντσιτς: Η εσωτερική όψη του "τέρατος" που οδηγεί ο Σλοβένος

News 24/7

24MEDIA NETWORK