Ράμος: Ο λόγος της συνάντησης με τον προπονητή της Ισπανίας

Ο Λουίς ντε λα Φουέντε αναμένεται να συναντηθεί με τον Σέρχιο Ράμος αυτό όμως δεν σημαίνει την επιστροφή του στην Ισπανία.

PSG's Sergio Ramos celebrates his goal during the League One soccer match between Angers and Paris Saint Germain, at the Raymond-Kopa stadium in Angers, western France, Wednesday, April 20, 2022. (AP Photo/Jeremias Gonzalez)
ο Σέρχιο Ράμος με την φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν AP

Ο νέος προπονητής της εθνικής Ισπανίας, Λουίς ντε λα Φουέντε αναμένεται να συναντηθεί και να συζητήσει με τον Σέρχιο Ράμος. Ο διάδοχος του Λουίς Ενρίκε γνωρίζει πολύ καλά με τον Ράμος από τα πρώτα βήματα του πρώην αρχηγού της Ρεάλ στην Σεβίλλη.

Ο λόγος που θα συναντηθούν οι δύο άνδρες αποτελεί μία ενέργεια του ντε λα Φουέντε ο οποίος θα κάνει μία σειρά από ραντεβού με την παλιά φρουρά. Ο Ράμος, μάλιστα, είναι ο ποδοσφαιριστής με τις περισσότερες συμμετοχές στην εθνική ομάδα και ο κόουτς θέλει ν' ακούσει τις απόψεις του.

Η AS στο δημοσίευμά της σημειώνει πως η συγκεκριμένη συνάντηση δεν σημαίνει απαραίτητα επιστροφή του Ράμος στο σύνολο, αλλά περισσότερο ένδειξη σεβασμού προς το πρόσωπό του για όσα έχει προσφέρει με τη φανέλα της Ισπανίας.

Διαβάστε περισσότερα

Τα κορυφαία μεταγραφικά rumours της ημέρας

Εμπαπέ: Ο Κιμπεμπέ απάντησε για την καθαίρεσή του από την αρχηγία της Παρί

Η Ατλάντα θέλει να κάνει τον Γιακουμάκη το δικό της Φούντα

News 24/7

24MEDIA NETWORK