Ραούλ: Φεύγει από την Ρεάλ και είναι έτοιμος για το μεγάλο βήμα

Από τον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης Καστίγια αναμένεται να αποχωρήσει ο Ραούλ, καθώς θέλει να δοκιμαστεί στο κορυφαίο επίπεδο.

New York Comos soccer coach Giovanni Savanese, left, and the team's newest member Raul Gonzalez Blanco, center, listens as team chairman Seamus O'Brien speaks during a press conference, Tuesday Dec. 9, 2014 in New York.  (AP Photo/Bebeto Matthews)
Raul Gonzalez AP PHOTO/BEBETO MATTHEWS

Τους τελευταίες του μήνες στον πάγκο της δεύτερης ομάδας της Ρεάλ Μαδρίτης διανύει ο θρύλος της ομάδας, Ραούλ καθώς λήγει το συμβόλαιό του και δεν σκοπεύει να το ανανεώσει.

Αυτό τουλάχιστον αναφέρει το Cadena SER και αναπαράγει και το FootMercato, με τον βασικό λόγο αυτής της επιλογής του Ισπανού να είναι πως θέλει να δοκιμαστεί στο κορυφαίο επίπεδο.

Ο Ραούλ βρίσκεται στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης Καστίγια από το 2019 έχοντας καθίσει στον πάγκο σε 126 παιχνίδια αλλά θέλει να μπει για τα καλά στον προπονητικό χάρτη του Παγκόσμιου ποδοσφαίρου με μία παρουσία σε ένα από τα κορυφαία Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Θυμίζουμε πως ο Ραούλ είναι ένα από τα ονόματα που εξετάζει η Ρεάλ για να αποτελέσει τον διάδοχο του Κάρλο Αντσελότι, ο οποίος αναμένεται να αποχωρήσει από τον πάγκο το 2024.

Ο Πέρεθ έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον Ραούλ αλλά έχει αμφιβολίες για το κατά ποσό θα μπορέσει να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της ομάδας χωρίς άλλη προπονητική εμπειρία.

Διαβάστε Περισσότερα

Τσέλσι: Ο Μεντί έκανε αλλαγή που προμηνύει αποχώρηση

Μουρίνιο: Δεν δέχτηκε τα "συγχαρητήρια" δημοσιογράφου για μυθικό λόγο

Ντι Μαρία: Τον θέλουν από Τουρκία αλλά έχει πάρει την απόφασή του

News 24/7

24MEDIA NETWORK