Τσέλσι: Ο Μεντί έκανε αλλαγή που προμηνύει αποχώρηση

Προτάσεις για την πώληση του Εντουάρντ Μεντί περιμένει η Τσέλσι με τον νέο ατζέντη του Σενεγαλέζου να μην αποκλείεται να δρομολογήσει τις εξελίξεις.

Chelsea's goalkeeper Edouard Mendy reacts during the English Premier League soccer match between Everton and Chelsea at Goodison Park in Liverpool, England, Saturday, Aug. 6, 2022. (AP Photo/Jon Super)
Ο τερματοφύλακας της Τσέλσι, Εντουάρντ Μεντί AP

Μόνο σίγουρο δεν είναι το μέλλον του Εντουάρντ Μεντί στην Τσέλσι παρά το γεγονός πως το συμβόλαιο του με την αγγλική ομάδα λήγει το καλοκαίρι του 2025.

Όπως αναφέρει ο γνωστός μεταγραφολόγος,Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο ποδοσφαιριστής δεν αποκλείεται να αποτελέσει παρελθόν από τους Μπλε σε περίπτωση που έρθει στα χέρια τους μία πρόταση που θα τους ικανοποιεί.

Την τελική απόφαση αναμένεται να την πάρει ο νέος προπονητής, ο οποίος, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, με τον Μπέλι πάντως να θέλει να του κάνει δώρο έναν από τους καλύτερους τερματοφύλακες του φετινού Champions League.

Μάλιστα, ο Ρομάνο αποκαλύπτει πως μία συνθήκη που μπορεί να επηρεάσει τις εξελίξεις στην υπόθεση Μεντί είναι ότι άλλαξε ατζέντη, καθώς πλέον για τον Σενεγαλέζο γκολκίπερ δουλεύει ο Φάλι Ραμαντάνι.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Μουρίνιο: Δεν δέχτηκε τα "συγχαρητήρια" δημοσιογράφου για μυθικό λόγο

Τσέλσι: Ανατροπή! Σκέφτεται το "αντίο" ο Τιάγκο Σίλβα για χάρη της ομάδας που τον ανέδειξε

Ντι Μαρία: Τον θέλουν από Τουρκία αλλά έχει πάρει την απόφασή του

News 24/7

24MEDIA NETWORK