Ράσφορντ: Απέρριψε ασύλληπτη πρόταση από την "ομάδα των αστέρων"

Πρόταση ύψους 22.000.000 ευρώ ετησίως κατέθεσε ο Νασέρ Αλ Κελαϊφί στον Μάρκους Ράσφορντ το περασμένο καλοκαίρι σύμφωνα με το ATHLETIC.

Manchester United's Marcus Rashford speaks to Manchester United's head coach Erik ten Hag after being substituted during the Europa League round of 16 second leg soccer match between Real Betis and Manchester United at the Benito Villamarin stadium in Seville, Spain, Thursday, March 16, 2023. (AP Photo/Jose Breton)
Ο Μάρκους Ράσφορντ AP PHOTO/JOSE BRETON

Μία τεράστια πρόταση είχε στα χέρια του το περασμένο καλοκαίρι ο Μάρκους Ράσφορντ, σύμφωνα με δημοσίευμα του ATHLETIC.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το εν λόγω μέσο, ο Άγγλος ποδοσφαιριστής είχε πρόταση ύψους 22.000.000 ευρώ ετησίως από την Παρί Σεν Ζερμέν προκειμένου να αφήσει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η σχέση του με την Γιουνάιτεντ τον "ανάγκασε" να μην σκεφτεί για πολύ την εν λόγω πρόταση και έτσι "έχασε" την ευκαιρία να αγωνιστεί στην ίδια ομάδα με τους Λιονέλ Μέσι και Κιλιάν Εμπαπέ.

Θυμίζουμε, ότι τον περασμένο Δεκέμβριο και λίγο πριν από την προώρη επέκταση της συνεργασίας του Ράσφορντ με την ομάδα του Έρικ Τεν Χαχ δημοσίευμα ήθελε τον Κελαϊφί να προσφέρει στον Άγγλο σχεδόν 1.000.000 ευρώ την εβδομάδα, κάτι που δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ.

Διαβάστε Περισσότερα

Ρεάλ: Ο Πέρεθ εβάλε όρο παραμονής στον Αντσελότι, τα τρία φαβορί για να τον διαδεχθούν

Κβαρατσχέλια: Έκανε ποδήλατο και κλήθηκε να απαντήσει στο δίλημμα του αιώνα

Ο "άνδρας της χρονιάς" μέσα σε ένα χρόνο αλλάζει τέταρτη ομάδα

News 24/7

24MEDIA NETWORK