Ρεάλ: Ο Πέρεθ εβάλε όρο παραμονής στον Αντσελότι, τα τρία φαβορί για να τον διαδεχθούν

Το Champions League ζήτησε ο Φλορεντίνο Πέρεθ από τον Κάρλο Αντσελότι για να μείνει στην ομάδα και την ερχόμενη χρονιά.

Real Madrid's new coach Carlo Ancelotti, left, and Real Madrid's President Florentino Perez display a shirt bearing the name of the new coach,  during his presentation, in Madrid, Wednesday, June 26, 2013. Real Madrid has presented new coach Carlo Ancelotti as "a true sage" of football. Ancelotti was introduced to Madrid members and the press at the Santiago Bernabeu by club president Florentino Perez on Wednesday in a step aimed at healing the rifts caused by predecessor Jose Mourinho. (AP Photo/Daniel Ochoa de Olza)
Ο Φλορεντίνο Πέρεθ με τον Κάρλο Αντσελότι AP

Καλοκαίρι με πολλές ανακατατάξεις θα είναι το ερχόμενο για την Ρεάλ Μαδρίτης καθώς η κακή αγωνιστική εικόνα της ομάδας έχει αναστατώσει τον Φλορεντίνο Πέρεθ ο οποίος είναι αποφασισμένος να προχωρήσει σε πολλές αλλαγές.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμα του το RELEVO, οι Μαδριλένοι έχουν βάλει κάποιους όρους στον Κάρλο Αντσελότι προκειμένου να μείνει στην ομάδα και την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο ενώ παράλληλα έχουν έτοιμη τη λίστα με τους πιθανούς αντικαταστάτες του.

Σύμφωνα με το εν λόγω μέσο, ο Πέρεθ γνωρίζοντας πως το πρωτάθλημα μοιάζει με... όνειρο, θέλει πάση θυσία το Champions League προκειμένου να σωθεί η χρονιά αλλιώς ο Αντσελότι θα αποτελέσει παρελθόν.

Στη λίστα για να τον διαδεχθούν υπάρχει πάντα το όνομα του Ζινεντίν Ζιντάν ο οποίος φέρεται να έχει βάλει ως όρο τον Αζάρ για να υπογράψει, ενώ πάντα βρίσκεται και ο ελεύθερος αυτή την περίοδο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο αλλά και ο προπονητής της Ρεάλ Β' και θρύλος της ομάδας, Ραούλ.

Στις επιλογές του Πέρεθ ήταν και ο Τόμας Τούχελ, ο οποίος όμως έκανε την έκπληξη και έκλεισε στη Μπάγερν Μονάχου μετά από την αποχώρηση του Νάγκελσμαν.

Διαβάστε Περισσότερα

Ντόρτμουντ: Κάνει τον Μπέλιγχαμ νο1 στην ιστορία της και του βάζει ρήτρα "πρόκληση"

Μπάγερν: Περιμένει στην γωνία την Μπάρτσα και ετοιμάζει το πρώτο "δωράκι" στον Τούχελ

Κβαρατσχέλια: Έκανε ποδήλατο και κλήθηκε να απαντήσει στο δίλημμα του αιώνα

News 24/7

24MEDIA NETWORK